Dalić: Bit će teško, ali sve je u našim rukama

Dalić: Bit će teško, ali sve je u našim rukama

U susretu osmog kola H skupine kvalifikacija za SP 2022. godine, reprezentacija Hrvatske je u Osijeku pred 9.926 gledatelja odigrala 2-2 protiv Slovačke ispustivši prvo mjesto u skupini nakon što je Rusija pobijedila Sloveniju sa 2-1. Nakon utakmice prokomentirao ju je na konferenciji za novinare izbornik Zlatko Dalić. Vijest donosi HRTV

– Nemam nikakvu zamjeru našim igračima, trudili su se i pokušavali sve. Primili smo prelagano dva gola, ono što nam šest kola nije ulazilo sad nam je olako ušlo. Imali smo dosta situacija za gol. Ostaje bod, očekivali smo tri, no to nam puno ne mijenja situaciju, ostaje ta zadnja utakmica u Splitu koja će odlučivati.

Olako smo primili dva gola:

– Centaršut u pet metara, morali smo to pokupiti, a drugi kontra, to smo morali zaustaviti, primili smo dva gola iz dva šuta, to nije dobro. 

Koliko je zadovoljan mladim igračima?

– Svi su dali sve od sebe, i zamjene su unijele novu energiju. Vidjelo se da dvojica ili trojica nisu na nivou na kojem su trebali biti.  

Što kaže na poništeni gol?

– Emocije su nas ponijele, pa nas spusti na zemlju. Zaslužili smo taj treći gol, željom i htijenjem, zato mi je žao da n nije priznt. Nisam vidio, ne znam o čemu se radi. Šteta . Više na LINKU

DEMOS MEDIA