NAMETLJIVO PONAŠANJE: Muškarac iz Umaga maltretirao djevojku pa završio u zatvoru

NAMETLJIVO PONAŠANJE: Muškarac iz Umaga maltretirao djevojku pa završio u zatvoru

Donosi GLAS ISTRE .Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu ispitalo je hrvatskog državljanina (1976.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje. Pred Općinskim sudom u Pazinu podignuta je neposredna optužnica protiv okrivljenika. Stavlja mu se na teret da je 26. kolovoza 2021. u Umagu u 02.22 sati negodovao jer ga je policijski službenik zaustavio u prometu zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola nakon čega je psovao i vrijeđao policijskog službenika, a potom mu je zaprijetio jer ga je zaustavio u prometu.

Tereti ga se i da je tijekom kolovoza i rujna 2021. godine svakodnevno nazivao i putem društvenih mreža slao poruke oštećenici (1983.) te je dolazio na njezino radno mjesto u Umagu donoseći joj razne poklone te ju kontinuirano pozivao na druženja što je ona uporno odbijala. Kada ga je oštećenica blokirala na društvenim mrežama, okrivljenik je 20. rujna došao na njezino radno mjesto gdje mu je ona rekla da prestane s pozivima i pusti ju na miru, pa ju je on, tereti ga se, vrijeđao i zaprijetio da će ju i dalje zvati.

Sud je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i 24. rujna odredio istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Vijest je na izvornom LINKU.

DEMOS MEDIA