Zatvoren dio ceste A2 zbog oštećenja mosta, nastao kaos u prometu

Zatvoren dio ceste A2 zbog oštećenja mosta, nastao kaos u prometu

VELIKA gužva danas je na A2. Dio ceste je zatvoren. Javlja INDEX.hr

“Obavještavamo vas da je dionica AC A2 od čvora Jankomir do čvora Zaprešić u smjeru Macelja, zbog tehničkih problema, zatvorena za promet. Obilazni pravac je Ljubljanska avenija – Ulica Velimira Škorpika – Aleja Bologne”, stoji u objavi.

HAK piše sljedeće.

“Zbog konstrukcijskih problema na mostu Sava privremeno je za sav promet zatvorena autocesta A2 Zagreb – Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić u smjeru Maclja. Obilazak: Zagrebačka avenija – ulica V. Škorpika – Aleja Bologne. Zbog zatvaranja autoceste formirala se kolona u pokretu na zagrebačkoj obilaznici (A3) od Buzina prema Jankomiru”, stoji u objavi HAK-a.

Zbog zatvaranja autoceste formirala se kolona u pokretu na zagrebačkoj obilaznici od Buzina prema Jankomiru. Duga je oko 10 kilometara.

“Most nije utonuo”

Iako je Jutarnji ranije objavio kako su ophodari tvrtke Autoceste Zagreb – Macelj, koja upravlja obilaznicom, jutros uočili velike vibracije te da je dio mosta utonuo nekoliko centimetara, iz tvrtke Autocesta Zagreb – Macelj kažu da do pomicanja mosta nije došlo. Više na LINKU

DEMOS MEDIA