Vatrena baka (85) na aplikacijama za spojeve traži mlađe muškarce: ‘Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio’

Vatrena baka (85) na aplikacijama za spojeve traži mlađe muškarce: ‘Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio’

Nedavno je prekinula vezu s 46 godina mlađim ljubavnikom pa sada želi pronaći nekoga tko će joj moći ispuniti njezine potrebe

Hattie Retroage (85) odlučila je napraviti profil na aplikaciji za spojeve, Bumbleu, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture. Kad joj je brak završio, ova majka dvoje djece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada je rekla da želi izlaziti samo s mlađim muškarcima.

– Sada se ne viđam ni s kim. Objavljivat ću na Bumbleu, jer su tamo neki prijatelji upoznali muškarce. Ponovno počinjem izlaziti sada kad mogu biti intimna i uživati u vođenju ljubav. Oduševljena sam što moj seksualni stil postaje biti popularan. Nisu samo stari dečki ti koji uživaju u mladim ženama, mi isto volimo mlađe – ispričala je Hattie za LADBible.

Prije je išla na spojeve tri puta tjedno s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, no sada je blokirana u toj aplikaciji pa je morala pronaći novi izvor zabave. Unatoč tome, Hattie tvrdi: – Nikad nisam upoznala muškarca koji ne želi seks sa mnom.

– Njezinu novu potragu za muškarcima pokrenuo je prekid veze s njezinim bivšim ljubavnikom Johnom (39). Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Hattie kaže kako se ona uvijek osjeća mlado te otkriva kako to postiže – medicinskom kuglom od 12 kilograma koju kotrlja po trbuhu te udara na prsa, ali i kaže kako je važna i masturbacija. Prenosi Večernji list