Dumbović: Nemam veze s jacuzzijem. Uostalom, to je kada…

Dumbović: Nemam veze s jacuzzijem. Uostalom, to je kada…

DONEDAVNI  gradonačelnik Petrinje Darinki Dumbović rekao je u razgovoru za Index kako on nema veze s jacuzzijem koji se nalazi u uredu gradonačelnika.

Kako doznaje Index, zbog cijelog slučaja nova gradonačelnica Magdalena Komes (HDZ) pokrenula je financijsku reviziju.

Grad je iza potresa ušao u prostor

“Radi se o još jednoj u nizu laži koja je plasirana u javnost o meni, s kojom me se želi kompromitirati. O čemu se radi? Radi se o tome da je to zgrada Privrede, u koju smo mi ušli poslije potresa. Privreda je zgradu kupila od privatne osobe koja je tu taj jacuzzi postavila prije deset ili 15 godina. Uostalom, to je kada, a ne jacuzzi”, objašnjava Dumbović. Piše Index

“Kasnije je tu bila razvojna agencija PETRA, a Grad je došao nakon potresa. Svi radovi koji su rađeni su napravljeni u smislu pregrađivanja prostora kako bi zaposlenici mogli stati tu. Ništa drugo mi nismo radili”, dodaje Dumbović.

Pitali su ga što je s kuhinjom.

“Prava kuhinja je prenamijenjena za potrebe zaposlenika, a u jednom prostoru smo ostavili samo jedan dio. I to je čajna kuhinja, ništa više od toga. Dakle, tu nema ni pećnica, već samo najosnovnije, par elemenata koje smo stavili tu”, rekao je.

“Nisam se kupao u jacuzziju”

Kaže da je žalosno da nova gradonačelnica vodi novinare poslije primopredaje u toalet.

“I tako je stvorila sliku da sam ja instalirao tu kadu i sanitarije. To se bazira na laži. Ako Komes ovako počinje mandat, što možemo očekivati u budućnosti?” zapitao se Dumbović.

“Vi ste objavili priču, nije se tražila moja strana priča, ali sad će javnost biti informirana. Ponavljam, radi se o lažima koje su puštene u javnost da me se kompromitira”, ponovio je Dumbović.

Pitali su je li se kupao u jacuzziju.

“Nisam se ja kupao u jacuzziju. Ali pozivam gradonačelnicu Komes da se ona okupa”, poručio je.