Trudi se nositi što manje odjeće, ali nikad neće dostići slavu starije sestre, dijeli čak fotke u toplesu i one na kojima je skroz gola…

Trudi se nositi što manje odjeće, ali nikad neće dostići slavu starije sestre, dijeli čak fotke u toplesu i one na kojima je skroz gola…

Lottie Moss prošetala je u još jednom golišavom izdanju, no to nije ništa novo za nju jer je na Instagramu nedavno pozirala u toplesu, a prije toga i i potpuno gola.

23-godišnja Lottie Moss voli biti primijećena i potrudi se da je to uvijek tako, no unatoč njezinom silnom trudu uvijek će kaskati za svojom slavnom, starijom sestrom Kate Moss (47). 

LOTTIE MOSS/INSTAGRAM

Lottie je prošetala Londonom u golišavom izdanju zbog kojeg su se za njom okretali prolaznici. Manekenka je nosila ružičasti bikini, vruće traper hlačice i bijelu košulju, a na noge je obukla kaubojske čizme. 

Lottie je u tom izdanju samouvjereno šetala londonskim ulicama. Mnogi su primijetili da lijepa Britanka pretjeruje želeći slavu jer je u travnju pozirala potpuno gola na Instagramu, a prošlog tjedna je okinula selfie u toplesu jednom rukom prekrivši grudi. 

LOTTIE MOSS/INSTAGRAM

Takvi potezi baš i ne pomažu Lottie jer ju na društvenoj mreži prati 354.000 ljudi usprkos golotinji i činjenici da je mlađa sestra svjetski slavne manekenke koja je nekad punila medijske stupce i svojom ovisnošću.

Kate je sa 14 godina zakoračila u modni svijet kada ju je zapazila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm na aerodromu u New Yorku. Dvije godine kasnije je već bila poznata diljem svijeta i odradila niz snimanja te se pojavila u magazinu Face na crnobijelim fotografijama koje je snimila Corinne Day.

LOTTIE MOSS/INSTAGRAM

Kate je nekad imala i problema s ovisnošću o alkoholu i bila je na odvikavanju, a rekla je da je pila jer je htjela biti sretna. Piše Dnevnik.hr