Tomašević: Financijsko stanje nije dobro, ali postoje rješenja

Tomašević: Financijsko stanje nije dobro, ali postoje rješenja

Financijsko stanje nije dobro, već danas ćemo se baviti time, imat ćemo sastanak s pročelnicom. Čekaju nas veliki izazovi, ali smo optimistični i vjerujemo da ih možemo prebroditi i unaprijediti kvalitetu života u Zagrebu, rekao je novi gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević nakon primopredaje izvršnih ovlasti od dosadašnje zamjenice gradonačelnika i obnašateljice dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelene Pavičić Vukičević. Tomaševiću je danas prvi radni dan na novoj dužnosti. Javlja HRTV

Novi gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević rekao je kako je završen sastanak o primopredaji, te da je sastanak bio otvoren i konstruktivan. Naglasio je da je dobio 2000 stranica izvješća, te da će mu trebati neko vrijeme za proučavanje.

– Financijsko stanje nije dobro, već danas ćemo se baviti time, imat ćemo sastanak s pročelnicom. Čekaju nas veliki izazovi, ali smo optimistični i vjerujemo da ih možemo prebroditi i unaprijediti kvalitetu života u Zagrebu, rekao je Tomašević, dodavši da će on i njegovi zamjenici voditi primjerom, biti skromni i pristojni te na usluzi građanima.

” Generalno, financijska situacija nije dobra”

Istaknuo je kako je njegov tim dobio rješenje o izvršenju proračuna za prošlu i ovu godinu. 

– Generalno, financijska situacija nije dobra, dodao je. Više na LINKU.

DEMOS MEDIA