Preminuo muškarac kojeg su pretukli na cesti u Graberju: Uhićeni djevojka i tri mladića…

Preminuo muškarac kojeg su pretukli na cesti u Graberju: Uhićeni djevojka i tri mladića…

Djevojka (24) i tri muškarca (20, 25 i 29) privedeni su u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Sumnjiče se da su istukli muškarca drvenim palicama i ozlijeđenog ga ostavili na asfaltu. Preminuo je u bolnici..

U nedjelju u večernjim satima u varaždinskoj Općoj bolnici preminuo je 35-godišnji muškarac uslijed teških ozljeda zadobivenih u subotu teškim premlaćivanjem od strane četiri osobe. Javljaju 24sata

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su jučer tijekom nedjelje i ponedjeljka predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Ubojstva.

Podsjećamo da je u subotu oko 4 sata, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina da u Varaždinu, Graberje, leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Brzom intervencijom i opsežnim taktičkim postupanjem na terenu policijski službenici Policijske uprave varaždinske identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom i to 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina. Osobe su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedene osobe na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznika.