Studenti nude rješenje kako povezati poduzetnike i mlade volontere

Studenti nude rješenje kako povezati poduzetnike i mlade volontere

Nina Viljanac i Ana-Marija Gerić, studentice Medija i odnosa s javnošću te Menadžmenta u kulturi i kreativnim industrijama na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku te Vinka Brzica, studentica Marketinga na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, došle su na ideju kako udružiti snage i pomoći slavonskim poduzetnicima, ali i mladima željnima stvarnoga iskustva. Tri osječke studentice udružile su snage i osnovale Loremios, neprofitnu udrugu koja pomaže poduzetnicima u promotivnim aktivnostima. Evo kako su došle na ideju da ujedno pruže stvarno iskustvo mladima. Informacije danas donosi STUDENTSKI LIST

Osnovale su, naime, neprofitnu udrugu Loremios s ciljem poticanja cjeloživotnog obrazovanja, promicanja, razvitka, unapređenja i osposobljavanja poduzetnika na području Hrvatske. Tim povodom razgovarali smo s jednom od osnivačica – Ninom Viljanac. Ispričala nam je za početak kako se rodila ideja:

– Ideja se rodila prošle godine, u jesen 2020. kada smo primijetili nedostatak komuniciranja malih tvrtki, obrta i poduzetnika za vrijeme pandemije. Onda smo kolegica i ja pomislile kako mi to područje studiramo i proučavamo godinama, pa idemo otvoriti udrugu koja će pomagati upravo poduzetnicima u području PR-a, marketinga, komunikacija i društvenih mreža.

Više pročitajte na LINKU

DEMOS MEDIA