Miroslav Škoro: Vratit ćemo, uz vašu podršku, grad građanima, vratiti ga na kartu europskih metropola. Grad Zagreb bit će grad za sve nas!

Miroslav Škoro: Vratit ćemo, uz vašu podršku, grad građanima, vratiti ga na kartu europskih metropola. Grad Zagreb bit će grad za sve nas!

Dan nakon održavanja prvog kruga lokalnih izbora čelnik Domovinskog poketa Miroslav Škoro, koji je ušao u drugi krug u utrci za Zagreb oglasio se putem Facebooka. Zahvalio je svima na ukazanom povjerenju te istaknuo da ovo nije samo njegov osobni uspjeh, nego i uspjeh mlade stranke koja je u kratkom roku izrasla u snažnu političku opciju.

Objavu Miroslava Škorine objavu prenosimo u cijelosti.

“Prije svega od srca zahvaljujem svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su mi ukazali svoje povjerenje. Hvala im što su prepoznali i podržali naš program za #Zagreb – Grad za sve nas!!

Ovo je ne samo moj osobni veliki uspjeh, ovo je veliki uspjeh Domovinski pokret, mlade stranke koja je u samo godinu dana izrasla u snažnu političku opciju bez koje se više neće odlučivati ništa, kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini.

Zahvaljujem svojim zamjenicima dr. Lederer i dr. Dobroviću, svim svojim kolegama, suradnicima i volonterima koji su svojim vrijednim angažmanom u kampanji proteklih mjeseci doprinijeli našem zajedničkom uspjehu.

Vratit ćemo, uz vašu podršku, grad građanima, vratiti ga na kartu europskih metropola. Grad Zagreb bit će grad za sve nas!”, poručio je Škoro.