Građanska inicijativa Ivo Pilar šokirana kampanjom i izjavama Dragana Crnogorca

Građanska inicijativa Ivo Pilar šokirana kampanjom i izjavama Dragana Crnogorca

Kandidat za dožupana vukovarsko srijemskog, Dragan Crnogorac u predizbornu kampanju je plasirao plakat i promidžbeni materijal na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu sa sloganom: ‘RECI NE OLUJI’. O tome pišu na portalu DIREKTNO

Budući je dan proslave vojno redarstvene akcije Oluja ujedno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, državni blagdan, Crnogorac svojim sloganom, vrlo otvoreno i jasno podriva ustavne temelje hrvatske državnosti i nanosi štetu ugledu Hrvatske, što je kažnjivo djelo.

Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) predstavkom se obratilo nekoliko osoba i Građanska inicijativa Ivo Pilar s jasnim zahtjevom da se predmetni promidžbeni materijali javno zabrane i odstrane, a počinitelj primjereno kazni. DIP je odgovornost prebacio na Izborno povjerenstvo Vukovarsko srijemske županije (IP VSŽ)

IP VSŽ je zatražilo očitovanje Dragana Crnogorca o navodima iz predstavki ‘Diskriminirani i ugroženi’ Crnogorac se očitovao na navode iz jedne predstavke dok je sve ostale jednostavno ignorirao. IP VSŽ održalo je sastanak pod ravnanjem predsjednika povjerenstva Nikole Bešenskog, ali ni ta razina mudraca nije znala što odlučiti te su lopticu prebacili na Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru (ODO Vukovar)

Znači, sada čekamo što će na cijeli problem reći općinski državni odvjetnik Miroslav Šarić.

Za to vrijeme ‘diskriminirani i ugroženi’, a dobro uhljebljeni Dragan Crnogorac, puni medijske stupce, dok novinare ne zanima pojašnjenje osoba i građanske inicijative koji su podnijeli predstavke DIP-u.

Sve detalje oko ovog slučaja pročitajte na LINKU

DEMOS MEDIA