Zoran Vatavuk izabran za novog v.d. ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice…

Zoran Vatavuk izabran za novog v.d. ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice…

Završio je sastanak Upravnog vijeća KBC-a Sestre milosrdnice. Za vršitelja dužnosti ravnatelja izabran je Zoran Vatavuk, nakon što je Mario Zovak dao ostavku. 

– Izrabrali smo profesora Vatavuka, ja mu želim zahvaliti što je prihvatio biti na dužnosti vršitelja dužnosti do izbora novog ravnatelja. Zadatak je da prvenstveno smiri situaciju u bolnici. Nama su u fokusu pacijenti i ugled bolnice. To znači da razgovara sa svim,  bolnica nije reality show nego ugledna zdravstvena ustanova i očekujem da se normalno obavljaju poslovi,  rekao je Tomislav Dulibić, državni tajnik i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnice.

Za popodne je najavljen i sastanak povjerenstva za unutarnji nadzor i odluka o predstojnici Zavoda za radiologiju Dijani Zadravec, nakon mnogobrojnih prijava za zlostavljanje na radnom mjestu koje su stigle protiv nje.

– Povjerenstvo za unutarnji nadzor radi svoj posao, mi ne bježimo od odgovornosti ni kao uprava ni kao ministarstvo. Očekujemo  da, nakon što povjerenstvo unutarnji nadzor donese svoje poreporuke, da vršitelj dužnosti ravnatelja postupi prema tome. Povjerenstvo je svoju sjednicu najavilo za petak.  Javlja HRT