Milanović o Plenkoviću: Komunistički gojenac, lažljivac, tupi ponavljač komitetskih frazetina…

Milanović o Plenkoviću: Komunistički gojenac, lažljivac, tupi ponavljač komitetskih frazetina…

Predsjednik Republike Zoran Milanović na Facebooku je u srijedu poslijepodne u najnovijem statusu nastavio prepirku s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem.

– Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, moji sugrađani, već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele. Plenković kaže da sam ja ‘i njegov predsjednik’. Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’. On stvarno misli da je cijela Hrvatska na razini kritičkog uma Predsjedništva HDZ-a, napisao je u statusu predsjednik Republike Hrvatske.

https://www.facebook.com/ZoranMilanovic/posts/2842035599395395

Ovime je Milanović reagirao na Plenkovićev istup u Puli, u kojem je premijer Milanovića ponovno nazvao prodavačem boze te prevarantom jer, kako je istaknuo, nije predsjednik svih građana Hrvatske, što bi prema Ustavu trebao biti, nego mu je motiv djelovanja i politička misija – antihadezeovska agenda.

“Prodavač boze i prevarant se razotkrio”, poručio je u srijedu u Puli Plenković odgovarajući na raniju objavu predsjednika Republike na društvenoj mreži vezanom uz izbor predsjednika Vrhovnoga suda.

Plenković je dodao da se u tom “malom uratku na Facebooku” razotkriva Milanovićeva politička misija – antihadezeovska agenda koju, naglasio je Plenković, predsjednik po Ustavu ne smije imati. Prenosi Jutarnji list