Bila je beskućnica ovisna o drogi. Sad zbog ovih fotki zarađuje milijune na OnlyFansu…

Bila je beskućnica ovisna o drogi. Sad zbog ovih fotki zarađuje milijune na OnlyFansu…

PRIČA Elize Rose Watson zvuči kao zaplet kakvog holivudskog filma. Ova 31-godišnja bivša učiteljica u jednom trenutku života zatekla se na ulici, kao beskućnica ovisna o narkoticima i alkoholu, a danas zarađuje milijune na platformi OnlyFans.

Ova diplomirana psihologinja na drogu se navukla s 23 godine, kad je počela raditi kao manekenka. Tad je počela uzimati kokain i neke druge opijate, a uz to je postala ovisna i o alkoholu. S tim se borila pune četiri godine.

https://www.instagram.com/p/CNz8ny3J07J/?utm_source=ig_embed

“Sav novac koji bih zaradila dala bih za alkohol ili kokain”, kaže sad Eliza za britanske medije te priznaje da je krala novac i od svoje majke. Ubrzo se našla na ulici, snalazila bi se spavajući i kod nepoznatih muškaraca. Prijateljica ju je nagovorila da potraži pomoć.

“Jednog se dana pojavila na mojim vratima i bila sam toliko umorna da sam samo otišla s njom do udruge anonimnih alkoholičara. Počela sam se nositi sa svojim problemima. Dotad sam već nekoliko puta pokušala počiniti samoubojstvo dok sam boravila u bolnici i u policiji. Znala sam da ne mogu dalje tako”, priča Eliza.

https://www.instagram.com/p/CMKdhUFpdDe/?utm_source=ig_embed

Nakon rehabilitacije zaposlila se u dječjem vrtiću. Kaže da je prilikom zapošljavanja bila potpuno iskrena o svojoj prošlosti i da su joj odlučili pružiti šansu, na čemu je veoma zahvalna. “Posao je bio savršen, ali nisam mogla dovoljno zaraditi. Htjela sam vratiti mami novac koji sam joj krala, vratiti i neke dugove i osamostaliti se”, ipak kaže.

Zbog toga se okrenula OnlyFansu. U prosincu 2019. godine otvorila je profil na toj 18+ platformi. Na početku je zarađivala, kaže, 2000 funti mjesečno (oko 17.000 kuna), a nakon pandemije i 100.000 funti mjesečno (oko 870.000 kuna). U posljednjih godinu dana zaradila je milijun funti (oko 8.7 milijuna kuna), kaže.

Radi po 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu. “Nisu to samo seksualni razgovori, ima tu svega. Ima žena koje od mene traže savjete o tjelovježbi i slično”, priča. “To je poput neke zajednice. OnlyFans mi omogućava fleksibilan život, kad me zatreba mama ili bilo tko od mojih bližnjih, mogu odmah biti tu za njih”, zaključila je Eliza koju i na Instagramu sad prati skoro milijun ljudi. Prenosi Index.hr