Grmoja o Kerumu: Tom ratnom profiteru i pajacu Sanadera i Bobana sam poručio da je dosta trgovanja s domoljubljem…

Grmoja o Kerumu: Tom ratnom profiteru i pajacu Sanadera i Bobana sam poručio da je dosta trgovanja s domoljubljem…

Podpredsjednik Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja na svom facebook profilu žestoko se obrušio na Željka Keruma kandidata za Splitskog gradonačelnika

Status Nikole Grmoje objavljujemo u cijelosti ;

Kerum bi mi kao potpredsjedniku Mosta koji je nastao upravo u Dalmaciji zabranio doći u Split i dati podršku vrhunskom znanstveniku i prekrasnom čovjeku Ivici Grkoviću.

Poručuje mi da se maknem iz Splita i naziva me zlom.

A što je Keruma zapravo toliko uznemirilo? Samo jedno. A to je istina.

Tom ratnom profiteru i pajacu Sanadera i Bobana sam poručio da je dosta trgovanja s domoljubljem i vrijednostima koje su svete ovom narodu. Dosta je naslikavanja s križevima dok se istovremeno vara narod.

Dosta je glumljenja čovjeka iz naroda dok tvoj narod uništava pravosuđe i nakaradni Ovršni zakon.

Kako narod prolazi na našim sudovima i pred našim korumpiranim sucima, a kako Kerum?!

Narod ne može doći do pravde pred našim pravosuđem i sucima a Kerum se kao “naš čovik iz naroda” sa sucima koji vode postupke protiv njega opija i fešta.

Kerume, ti nemaš veze s narodom, ti si dio korumpirane elite koja je narod dovela na prosjački štap.

Narode, piju li korumpirani suci s vama ili vam piju krv?!

Vas se se ovršuje i blokira zbog neplaćene TV preplate a Kerum ima dugovanja u iznosu jednu milijardu i 700 milijuna kn. Da, dobro ste pročitali, u pitanju je cifra od 8 nula. I nikom ništa. Pojeo vuk magare.

Možda stvarno ne vrijedim ništa kako kaže Kerum, ali nisam milijardu dužan. Na nuli sam 😂Javni interes je za Keruma nepoznanica, dok je čovjek kojeg sam danas snažno podržao Ivica Grković pokazao da mu je stručni i profesionalni interes ispred političkog. Zbog toga je razriješen dužnosti člana Upravnog vijeća KBC-a Split jer nije glasao onako kako su Kerumovi šefovi Boban, Sanader i Kujundžić htjeli. Tada je na čelu Upravnog vijeća KBC-a bio bivši HDZov ministar Neven Ljubičić koji je proveo Grkovićevu smjenu. A taj je trenutno glavni akter afere jer je od Beroša bez natječaja dobio posao od 1,4 milijuna kn kako bi nadzirao poslove cvjećarke 😂 To je ta Kerumova i HDZova bratija. Koja bi najradije da me nema. I da nema ljudi kao što je Ivica Grković. Ali taj film nećete gledati!

Kerum bi mi kao potpredsjedniku Mosta koji je nastao upravo u Dalmaciji zabranio doći u Split dati podršku vrhunskom…

Posted by Nikola Grmoja on Tuesday, April 20, 2021