Na zasjedanju Domovinskog pokreta izabran novi politički tajnik, izglasano i 18 članova predsjedništva…

Na zasjedanju Domovinskog pokreta izabran novi politički tajnik, izglasano i 18 članova predsjedništva…

Predsjednik stranke, Miroslav Škoro, objavio je na Facebook stranici da je izabran novi zamjenik predsjednika, Mario Radić te glavni tajnik stranke čiju će funkciju obnašati Dario Žepina.

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta, održao je konferenciju za novinare nakon prvog Općeg sabora, danas oko 14:30 sati.

Na dnevnom redu prvog Općeg sabora Domovinskog pokreta, između ostalog, raspravljalo se o promjeni Statuta i formiranju stranačkih tijela. Izabran je novi zamjenik predsjednika stranke i članovi predsjedništva.

Miroslav Škoro oglasio se prije konferencije na službenoj Facebook stranici poručivši da je na Saboru izabran Mario Radić kao zamjenik predsjednika i Dario Žepina kao novi glavni tajnik stranke. Također, formirali su i prošireni Domovinski odbor i osnovali Zakladu Domovina.

”Ustrojili smo preko 200 temeljnih ogranaka i organizacijskih ustrojbenih jedinica u cijeloj Hrvatskoj. Izglasano je 18 ljudi koji su sada članovi predsjedništva Domovinskog pokreta”, rekao je Škoro. Piše Dnevnik.hr