‘Stavila sam ruke u svetu vodu pa sebi na prsa i rekla: Molim te, Bože, daj mi grudi!‘

‘Stavila sam ruke u svetu vodu pa sebi na prsa i rekla: Molim te, Bože, daj mi grudi!‘

Grudi slavne glumice, koja i sa 54 izgleda savršeno, osvojile su društvene mreže

Slavna hollywoodska zvijezda Salma Hayek ne propušta priliku kako bi sa svojom vojskom obožavatelja na društvenim mrežama podijelila brojne privatne trenutke u kojima, mahom, uživa na egzotičnim mjestima. Prenosi Jutarnji list

Naravno, prilika je to i da pokaže kako i sa 54 godine izgleda savršeno i ima besprijekornu liniju, a u prvom planu je, u većini slučajeva, njezin bujni dekolte. Iznimka nije ni posljednja fotografija na Instagramu, na kojoj lijepa glumica porijeklom iz Meksika, u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s resicama, uživa u bazenu i zavodljivo se izvija u vodi.

Ne treba posebno napominjati da je u vrlo kratkom roku veliki broj od njenih čak 17,2 milijuna pratitelja lajkalo fotografiju i udijelilo Salmi Hayek gomilu komplimenata i komentara.

“S ovakvim grudima sigurno nećeš potonuti”, jedan je od komentara.

Za glumicu to je bio, pak, tipičan nedjeljni dan.

Doduše, nije precizirala gdje je fotografija snimljena, jer prije nekoliko dana je, čini se, boravila u Londonu, gdje se tamošnjim ulicama, s obaveznom maskom na licu, prošetala u društvu svoje agentice. Kako bilo, od stresnog lockdowna i pustih ulica Londona, vrlo se brzo oporavila uživajući na suncu i opušteno se kupajući.

Podsjetimo, Salma je ranijih godina tvrdila da su njezine grudi dar direktno od Boga. Meksička glumica ispričala je ranije za medije kako je nekada, dok je bila mlađa, imala ravno poprsje pa se redovito molila Bogu za veće grudi. Čak je stavila ruke u svetu vodu da pokušala postići čudo.

– Moja majka i ja zaustavili smo se u jednoj crkvi tijekom jednog izleta kada smo bile doma u Meksiku. Kada smo ušle u crkvu, molila sam za čudo koje sam silno htjela da se ostvari. Stavila sam ruke u svetu vodu pa sebi na prsa i rekla: ‘Molim te, Bože, daj mi grudi!’ – ispričala je Salma.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, Salmi su navodno počele bujati grudi na kojima joj danas zavide žene širom svijeta.

– Bog mi je dao grudi! U roku od nekoliko mjeseci počela sam se razvijati, kao i svi tinejdžeri, i bila sam vrlo zadovoljna načinom na koji sam fizički odrasla – rekla je Salma u ranijem intervjuu kod David Lettermana.