Novi dečko najstarije sestre Kardashian bubnjar je iz benda koji ste obožavali kao tinejdžeri…

Novi dečko najstarije sestre Kardashian bubnjar je iz benda koji ste obožavali kao tinejdžeri…

Kourtney Kardashian već je nekoliko mjeseci u vezi s bubnjarom benda Blink-182 Travisom Barkerom.

Najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner ljubi bubnjara benda Blink-182 Travisa Barkera (45), a za njihovu vezu doznalo se nakon što su se proteklog tjedna zajedno odmarali u kući Kris Jenner u kalifornijskom Palm Springsu.

“Kourtney i Travis službeno su par. Godinama su bili bliski prijatelji, a u vezi su već nekoliko mjeseci. Travis je očaran Kourtney već neko vrijeme”, potvrdio je izvor blizak paru za Us Magazine.

Kardashianka i slavni roker potaknuli su glasine u vezi nakon što u oboje na svojim Instagramima objavili fotografije s bazena Krisina imanja. Prenosi Dnevnik.hr

Godinama se kraću u istim krugovima i žive u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.