Kovačević: Dalija Orešković me molila za posao u Janafu; Dalija: ‘Pred njim da klečim?’

Kovačević: Dalija Orešković me molila za posao u Janafu; Dalija: ‘Pred njim da klečim?’

Dragan Kovačević je po izlasku iz zatvora ustvrdio da ga je Dalija Orešković na koljenima molila da joj da posao u Janafu. Evo što ona kaže o tome

Dalija Orešković osvrnula se na navode Dragana Kovačevića koji je danas izašao iz zatvora u Remetincu. On je maloprije okupljenim novinarima poručio da ga je Orešković na koljenima molila za posao u Janafu.

Podsjetimo, njen odvjetnički ured svojevremeno je radio za Janaf kome je, prije istrage i zatvora, na čelu bio Dragan Kovačević. Sama je potvrdila tu informaciju, dodavši da je njen ured bio angažiran 2018. godine na poslovima vezanima uz uvođenje GDPR-a te da se radilo o jednokratnom poslu. Orešković je, u jeku afere s Kovačevićem, na zgradu njegovog kluba u Slovenskoj, zajedno s Marijanom Puljak, postavila tablu ‘Ured predsjednika Republike Hrvatske’. Također, u Sabor je donijela i brojač novca, aludirajući na stroj koji se nalazio iza šanka u famoznom klubu. 

Dalija Orešković, s druge strane, negira takve tvrdnje.

– Od muškaraca koji nemaju ni časti ni šarma ne možete ni očekivati ništa drugo nego da govore da žene dobivaju posao tako da kleče na koljenima. Pred njime, valjda? Na njegovu žalost ja nisam ta, ali čini se da Dragan Kovačević zna o čemu priča. Zadnjih dana me blate ljudi poput Dragana Kovačevića i HDZ žetončića Hrebaka, stoga zaključujem da dobro radim svoj posao. Očito sam im stala na žulj i to mislim raditi i dalje – kazala je Orešković za 24sata.