Željko Sačić priznao da je bio član Saveza komunista: Kompliment mi je da su to objavile Pupovčeve Novosti…

Željko Sačić priznao da je bio član Saveza komunista: Kompliment mi je da su to objavile Pupovčeve Novosti…

Glasilo Srpskog narodnog vijeća ‘Novosti’ objavile su kako su pronašle partijski dosje saborskog zastupnika Hrvatskih suverenista i umirovljenog hrvatskog generala Željka Sačića iz kojeg je razvidno kako je “u mladosti pisao ode drugu Titu, u svibnju 1980. učlanio se u Savez komunista Jugoslavije, a onda se, dok je radio u sektoru milicije zaduženom za čuvanje partijskih funkcionera i simbola jugoslavenske državnosti, izjasnio kao Jugoslaven”.

Željko Sačić o svemu se oglasio putem Facebooka. Njegov status prenosimo u cijelosti :

Da..nazalost bio sam clan te protuhrvatske komunisticke organizacije ..Postao sam to za “nagradu” ,kao odlican ucenik u Srednjoj milicijskoj skoli..i to od svoje 17 godine..(u koju sam se upisao sa 14 godina). Misleci tada da je to drustveni vrhunac i okvir za idealno drusttvo..za sve dobre, pametne, postene , i marljive ljude.. No, ovaj karton nikad nisam vidio niti znam da postoji..Hrvat sam ..po ocu i majci..ako to koga interesira..sve je to i javno poznato..Nisam u tom razdoblju radio nista nemoralno..necasno..protunarodno, samo ucio , skolovao se, studirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu( uz rad..o svom trosku) ..i zasnivao obitelj..Nisam za nista kriv..niti cete mi bagro natovariti nikakvu ” krivnju”.Svoje hrvatstvo( ne jugoslavenstvo) sam milijun puta dokazao tijekom DOR-a..od ATJ Lucko..pa dalje..do kraja Rata..Kukavice bijedne..podle..udbaske.Di ste bili kad sam se godinama, s puskom u ruci ( u blatu..po kisi, snijegu,, na žegi..) hrabro, bez kalkulacija, krvavo tukao i umirao za Hrvatsku? GADOVI ZLOBNI..kriminalni..protuhrvatski, necete me ni danas zaustaviti u borbi za bolju Hrvatsku….Ni lazima niti prijetnjama.

Gamad..objavite i tko je to ( taj “Karton”) iskreirao..osmislio..tko ga potpisao ?

Kompliment mi je da su to objavile velikosrpske cetnicke Pupovceve ” Novosti”..koji me u kartonu cast deklariraju Hrvatom..a cas “Jugoslavenom”…A u ratu me ..unatoc toj mojoj “komunistickoj” proslosti ..redovito, u svakoj svojoj vojnoj Naredbi( poput tisuca drugih hrvatskih ratnika ) zvali USTASOM.

Evo ..ovo toj cetnickoj , Pupovcevoj bagri iz ” Novosti” , najvise danas kod mene , kao hrvatskog politicara u Hrvatskom saboru smeta;

“Sačićeve radikalne poruke, koje su još jučer imale doseg društvene i medijske margine, sada se iz tjedna u tjedan odašilju putem saborske govornice.”..

Ali..badava vam trud..hrvatski narod me tu izabrao…i Njemu SLUZIM.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1003927746792422&set=a.110190692832803&type=3&theater