‘Sodoma i Gomora, dolazile su u minjacima… Brojač novca? Dobio ga je za rođendan. Dva tjedna poslije je pao‘

‘Sodoma i Gomora, dolazile su u minjacima… Brojač novca? Dobio ga je za rođendan. Dva tjedna poslije je pao‘

Nedjeljni Jutarnji u sutrašnjem broju otkriva sve detalje skrivenih odaja Dragana Kovačevića u koje je Krešo Petek odnio 1,96 milijuna kuna i u koje su zalazili ljudi iz državnog vrha, moćni suci, ministri, glumci…

Stanari ulaza u Slovenskoj 9, ali i iz onih okolnih, kao da su jedva dočekali da svemu dođe kraj. Oni klub u Slovenskoj gledaju u sasvim drugom svjetlu. Ovo je njihova priča.

– Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Cure bi nekad promašile ulaz, pa bi ih s drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu, u minjacima ili uskim haljinama – priča nam stanar koji je promatrao kako u suton dolaze gosti u klub.

– Napokon je sve izašlo van. Milanovića sam vidio na proljeće ove godine, ne sjećam se točno u kojem mjesecu. Dolazio je i Mesić. Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Konobar je tu bio svaki dan, neovisno o tome je li se nešto događalo ili ne. Ali, kad bi vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je ‘akcija’. Nekad je trajalo do jutra – kaže naš sugovornik.

U klubu je bila impozantna količina pića.

– Kada sam prvi put ušao, na drvenim vitrinama iznad šanka bilo je zasigurno stotinjak butelja kvalitetnih vina, rakije, viskija. To je ono što je odmah upadalo u oči. Tu, dakle, ne govorim o onome što je bilo u šanku – priča jedan od naših sugovornika.

– Je li se brojao novac – pitamo ga.

– Mislite na uređaj ili na ruke? Ako mislite na uređaj, to mu je ekipa koja je zalazila u klub kupila za rođendan. Proslavio ga je početkom rujna. Dva tjedna poslije je pao – pričaju naši sugovornici. donosi Nedjeljni Jutarnji