Maras raspalio po svojima: DOSTA JE BILO, SDP NIJE VAŠE VLASNIŠTVO!

Maras raspalio po svojima: DOSTA JE BILO, SDP NIJE VAŠE VLASNIŠTVO!

Bivši saborski zastupnik i šef Zagrebačkog SDP-a Gordan Maras na društvenim se mrežama žestoko obrušio na v.d. predsjednika stranke Zlatka komadinu

DOSTA JE BILO, SDP NIJE VAŠE VLASNIŠTVO!]

V.d. predsjednika stranke mi odbija potpisati ovlaštenje za zamjene u Gradskoj skupštini. Kaže pričekaj novog predsjednika. Kakve to veze ima sa novim predsjednikom, to je stvar SDP-a Zagreb. Potpisao mi je ovlaštenje u sedmom mjesecu za jednu gradsku četvrt, on osobno je napravio zamjene u Hrvatskom saboru, mnogi drugi su to napravili diljem Hrvatske i sada je jedino problem za GO SDP Zagreb.
Statut je jasan, kako je predlagao Komadina tako imam pravo predložiti i ja. Problem je očito što nisam predložio po ukusu Iblera, onih koji su nas doveli tu gdje jesmo. Tri mandata idu u mirovanje, već su dali ostavke u odborima i predložio sam tri osobe sa liste koje najbolje mogu odraditi preostali dio mandata. To nisu moji ljudi i paradoks je što nitko nije doveo u pitanje kvalitetu prijedloga, ali svejedno ne žele poštivati Statut i pustiti nas da radimo.
Komadina može, Maras ne može! Kada će već jednom shvatiti da SDP nije njihovo vlasništvo!

p.s. Pitanje za kandidate za Predsjednika SDP-a. Mislite li da je ovo u redu? – pita se Maras

[DOSTA JE BILO, SDP NIJE VAŠE VLASNIŠTVO!]V.d. predsjednika stranke mi odbija potpisati ovlaštenje za zamjene u…

Posted by Gordan Maras on Saturday, September 19, 2020