Site icon Hrvatska uživo

Policajac pucao u zrak u svadbenoj povorci usred grada. Suspendirali su ga

Iz policije ističu i kako tu priči nije kraj već slijedi i daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja

Regionalni portal Bjelovar.live doznao je najnovije informacije vezane za pucnjavu koja se dogodila u subotu, 19. listopada, oko 16.45 na raskrižju Franjevačke ulice i Šetališta dr. Ivše Lebovića u Bjelovaru.

Iz policije su rekli da je suspendirani policijski službenik PU bjelovarsko-bilogorske u navedeno vrijeme sudjelovao u svadbenoj povorci te neovlašteno pucao iz vatrenog oružja u zrak.

“Pritom je ispalio više hitaca čime je narušavao mir i sigurnost građana. Policijski službenici su na mjestu pronalaska čahura na raskrižju Franjevačke ulice i Šetališta dr. Ivše Lebovića obavili očevid kojom prilikom su pronađene i izuzete čahure streljiva” kazali su iz policije.

Protiv policijskog službenika zbog počinjenog prekršaja iz članka 21. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Iz policije ističu da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja., piše net.hr

Exit mobile version