Site icon Hrvatska uživo

HDZ odgovara Milanoviću: “Žele podmetnuti prastaru vijest. Potpuno isti narativ kao Putin i kremaljski režimski mediji”

FOTO: IVAN HRSTIĆ/N1

Na stranici HDZ-a osvanula je reakcija na priopćenje predsjednika Milanovića, koji je komentirao odlazak NATO-ovih časnika iz misije NSATU u Ukrajinu.

Na Facebooku na stranici Hrvatske demokratske zajednice osvanula je objava posvećena prvoj oporbenoj stranci SDP-u te predsjedniku Zoranu Milanoviću.

HDZ je reagirao na priopćenje predsjednika Milanovića, koji je komentirao odlazak NATO-ovih časnika iz misije NSATU u Ukrajinu.

Nakon sukoba zbog (ne)odlaska hrvatskih časnika u sklopu akcije NSATU u Wiesbaden, odnosno Ukrajinu, kako je tvrdio predsjednik Milanović, HDZ se u objavi osvrnuo na to da su se “partija i njezini provokatori na lažnoj desnici sad fokusirali na drugu laž, a opet u korist ruskog agresora, da logistička potpora i dolazak bilo kojeg pripadnika NATO-a u Ukrajinu znači ‘uključivanje u ratni sukob'”.

Reakciju HDZ-a na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“Novi ruski spin. I po cijenu vlastitog sramoćenja SDP-ovci izvršavaju naredbu Pantovčaka – čude se da NATO već gotovo tri desetljeća ima ured u Ukrajini! Svjesni da je njihov Zoran Lex Perković Milanović proklizao svjesno lažući o tome da će hrvatski vojnici ići u Ukrajinu, SDP-ovi zastupnici cijelog dana nastoje skrenuti pozornost s te činjenice jednim te istim pitanjem – Hoće li ijedan pripadnik NATO, nebitno je li hrvatski, otići u Kijev u sklopu NSATU-a?

Budući da je već i maloj djeci jasno, čak i Miri Bulju, da nijedan naš časnik neće otići ‘na istočnu frontu’, partija i njezini provokatori na lažnoj desnici sad su se fokusirali na drugu laž, a opet u korist ruskih agresora – da logistička potpora i dolazak bilo kojeg pripadnika NATO u Ukrajinu znači ‘uključivanje u ratni sukob’. Da se postaje ‘strana u ratu’.

Revne Milanovićeve poslušnike, a time automatski i Putinove, stoga obavještavamo:

“Milanovićeva antizapadna ljevica nastoji kao ‘prekretnički breaking news‘ podmetnuti prastaru vijest da NATO ima ured u Kijevu, a NATO časnike za vezu predstaviti kao jurišni borbeni korpus. Potpuno isti narativ kao Putin i kremaljski režimski mediji. I kao njihov idol na Pantovčaku”, zaključeno je u objavi., prenosi dnevnik.hr

Exit mobile version