Site icon Hrvatska uživo

Grlić Radman zadovoljan odnosima sa Srbijom, no oporba se ne slaže: “Povijest nam pokazuje da tu istu ekipu Vučić uvijek izvoza…”

FOTO: HRT/HTV

U hrvatskom Ministarstvu vanjskih poslova su se sastala izaslanstva Hrvatske i Srbije zadužena za rješavanje otvorenih pitanja između dviju država.

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman zadovoljan je sastankom dviju koordinacija Hrvatske i Srbije na temu otvorenih pitanja.

Uvjeren je kako će nakon dugo godina doći do pomaka. Za razliku od njega, oporba smatra kako je sve ovo veliki spin kako bi se oprala činjenica da je u Dubrovnik pozvan Aleksandar Vučić.

Ministar tvrdi da će se sastanci nastaviti. “Pitanje odštete logorašima, logoraši kojima će biti omogućen dolazak u mjesta gdje su bili zatočeni. Razgovarali smo isto i o nestalima, to pitanje također treba rješavati, ono nije samo bilateralno pitanje”, rekao je Grlić Radman.

Trebao bi reći da će sve biti sjajno, ali povijest nam pokazuje da tu istu ekipu Vučić uvijek izvoza, tako da se bojim da će se to dogoditi i ovaj put”, rekao je Mišel Jakšić.

“Ovo je maska za onaj katostrofalan potez premijera Andreja Plenkovića pozivom Vučića koji je usred Dubrovnka negirao srpsku agresiju”, poručio je Miro Bulj., piše dnevnik.hr

Exit mobile version