Site icon Hrvatska uživo

Ljudi zgroženi oglasom za dadilju: “Ne želimo debelu tetu”

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavio se oglas koji je izazvao burne reakcije korisnika.

“Tražim tetu za povremeno čuvanje curice od 10 mjeseci. Ne želimo debelu tetu ni tetu koja živi s kućnim ljubimcem. Želimo iskustvo u čuvanju djece (npr. rad u vrtiću). Na Trnju smo. Javim se povratno”, piše u oglasu.

Objava je šokirala mnoge korisnike.

“Jadno dijete s majkom koja pokazuje netrpeljivost prema ljudima s viškom kilograma ili onima koji vole životinje. Strašno. Ovo je krajnje odbojan oglas i odraz vaše kulture,” komentirala je jedna korisnica.

“Čestitke vašem djetetu što će u budućnosti imati vjerojatno problema s poremećajima u prehrani i slikom o sebi zbog stavova roditelja. Za navedeno ne morate ništa djetetu reći direktno – dovoljno je da dijete promatra kako doživljavate druge”, napisao je drugi korisnik.

“Oglas je više nego degutantan i sramotan. U 90% slučajeva te ‘debele’ tete su bolje, pristupačnije te vise shvaćaju djecu. Sretno s odgojem djetata s takvim razmišljanjem”, poručio je treći.

“Koliko kilograma smije imati gospođa?” dodao je četvrti korisnik.

“Iskustvo koje tražite je razumno, ali žena koja je debela i žena koja živi s kućnim ljubimcima? Vama ne treba teta čuvalica, nego socijalni rad da spasi dijete od vas”, smatra peti., piše Index

Exit mobile version