Site icon Hrvatska uživo

FOTO Teška prometna nesreća u Zagrebu. Sudarili se tramvaj i autobus, jedna je osoba poginula. Tramvajski promet u prekidu….

Neslužbeno smo ranije doznali kako je poginuo pješak koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, a još se utvrđuje kako je došlo do sudara do autobusa privatnog prijevoznika i tramvaja

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći autobusa i ZET-ova tramvaja u teškoj nesreći koja se jutros nešto poslije 5 sati dogodila u kružnom toku u zagrebačkom Zapruđu. Tramvajski promet prekinut je zbog očevida koji će, čini se, potrajati neko vrijeme, a fotografije s mjesta nesreće ukazuju na težinu ove nesreće. U autobusu nije bilo putnika, a ZET-ova vozača zbrinula je hitna medicinska pomoć., preonosi večernji

FOTO: ČITATELJ

Naime, neslužbeno smo ranije doznali kako je poginuo pješak koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, a još se utvrđuje kako je došlo do sudara do autobusa privatnog prijevoznika i tramvaja. Uz to, i policija i HAK upozoravaju vozače da izbjegavaju taj dio Zagreba zbog gužvi koje se stvaraju. 

FOTO: ČITATELJ

”Zbog prometne nesreće na kružnom toku u Zapruđu u Zagrebu (sudar tramvaja i autobusa) prekinut je tramvajski promet u oba smjera i cestovni promet iz Sarajevske u smjeru Avenije Dubrovnik. Savjetujemo vozačima korištenje alternativnih pravaca zbog stvaranja gužvi s povećanjem gustoće prometa tijekom jutarnjih vršnih sati”, javio je ranije HAK.

FOTO: ČITATELJ
Exit mobile version