Site icon Hrvatska uživo

(FOTO) Carinici kod Dubrovnika našli interesantne stvari BMW-u…

PHOTO: Carinska Uprava

Sumnjive tablete pronašli su skrivene u području motora, šupljinama unutar prednjeg i zadnjeg branika, blatobrana i u podvozju automobila koje je bilo prekriveno plastičnom oplatom

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Dubrovnik u suradnji s policijom spriječili su pokušaj nezakonitog unosa 63.665 komada tableta. Zapljena se dogodila 10. listopada na graničnom prijelazu Karasovići kod Dubrovnika.

Službenici su pregledali BMW kosovskih registracija u kojem su se nalazila dva državljanina Kosova.

– Tijekom pregleda predmetnog vozila, pri kojem je korištena oprema iz programa HERCULE III, u podvozju vozila ispod zaštitne plastike uočena je crna materija koja ne pripada dijelovima vozila. Daljnjim pregledom utvrđeno je da se između šasije vozila i motora nalazi crna PVC vrećica ispunjena većom količinom blistera s tabletama koje sadrže djelatne tvari koje se nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga – naveli su.

Foto: Carinska uprava

Sumnjive tablete pronašli su skrivene u području motora, šupljinama unutar prednjeg i zadnjeg branika, blatobrana i u podvozju automobila koje je bilo prekriveno plastičnom oplatom.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190 st. 1. i st. 2. Kaznenoga zakona, daljnje postupanje prema navedenim osobama, vozilo i pronađene tablete preuzeli su policijski službenici – zaključili su., piše 24sata

Exit mobile version