Site icon Hrvatska uživo

Veliki preokret u showu! Larisa spasila Mariju i napustila show: ‘Za moje dobro, puno će mi lakše biti vani’

FOTO: RTL

U ‘Život na vagi’ Larisa je došla sa 112,7 kilograma, skinula je 16,5 kilograma, što je 14,6% tjelesne mase. Marija joj je bila zahvalna što joj je pružila još jednu priliku, a Larisa je opet zahvalila Alini što joj je prišla i počela se družiti s njom te što su Marija i ona prepoznale njezinu dobrotu. Uvjerena je da bi Alina i ona u paru stigle do finala, no vjeruje da će i sama vani ostvariti svoj cilj.

Šest tjedana je prošlo u ‘Životu na vagi’, a kandidati su imali još jedno vaganje. Ovaj put malo drukčije jer je Larisa zbog pobjede u izazovu odlučivala tko će svoj put nastaviti kod kuće da bi na kraju iznenadila sve i rekla da će to biti ona!

Prvi su na vaganje išli Antonija i Ivica, tim s imunitetom. Ivicu je pogodio odlazak kod liječnika, odnosno, dodir s vanjskim svijetom, kad je vidio roditelje s djecom. Nije odustao od showa nakon razgovora s kandidatima, pogotovo s Davorkom koja mu je istaknula da upravo zbog djece ne smije odustati. Ponosan je što su liječnici rekli da napreduje u svim segmentima, ali još nije spreman vježbati s ostalima, baš kao i Antonija koja kaže da će se truditi da to što prije ostvari. Antonija je prošli put imala 193,2 kilograma, a Ivica 220,4 kilograma. Skinula je dva kilograma, što je 1% tjelesne mase dok je Ivica skinuo 2,4 kilograma, što je 1,1% tjelesne mase. Skupa su skinuli 4,4 kilograma, odnosno, 1,1% tjelesne mase. „Za nekoga tko ima blizu 200 kilograma, to je samo 1% i rezultat nije u skladu s našim očekivanjima i predviđanjima. Definitivno smo napravili ogroman pomak, ali rezultati ne pokazuju njihovo zalaganje i napredak“, rekao je Edo. 

Par s osvojenim imunitetom su Antonio i Esmir za kojeg su treneri komentirali da je jako srdačan i uvijek svima na usluzi, pa je tako i ošišao svog ‘sina’ Antonija. Esmir voli pomagati ljudima pa tako sad pomaže jednom čovjeku kojeg je primio kod sebe u Puli i brine se za njega jer ga podsjeća na njegova pokojnog oca, koji je njemu spasio život. „Kao dijete pao sam u nabujalu Bosnu i on je za mnom skočio i izvukao me iz prljave vode“, kroz suze je pričao. 

Na prošlom vaganju Esmir je imao 135,1 kilogram, a Antonio 136,2 kilograma – Esmir je skinuo 1,7 kilograma, što je 1,3% tjelesne mase dok je Antonio skinuo 1,5 kilograma, što je 1,1% tjelesne mase. Skupa su izgubili 3,2 kilograma, odnosno, 1,2% tjelesne mase. , prenosi večernji

Exit mobile version