Site icon Hrvatska uživo

Valentina iz ‘Ljubav je na selu’ osvrnula se na glasine o vezi s farmerom

FOTO: RTL

Valentina koja slovi kao zavodnica, od početka ove sezone našla se u ljubavnom četverokutu s farmerom Tonijem Patrčevićem, no lijepa i mudra Hercegovka je stvar okrenula u svoju korist. Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj se par drži za ruke te tako potaknula glasine o tome da su oni zajedno. Sada se o tome oglasila i Valentina.

Obožavatelji RTL-ovog reality showa “Ljubav je na selu” dobro poznaju 31-godišnju Valentina Kordić, čije je sudjelovanje itekako obilježilo 9. sezonu omiljene ‘Ljubav je na selu’. Naime, Valentina je tada pisala farmeru Vatroslavu Tijanu, a brzo su kliknuli i zaljubili se. Svoju vezu nakon showa okrunili su vjenčanjem na plaži u Ražancu 2019. godine, na koju su bili pozvani i kandidati iz showa kojima su se na setu sprijateljili, a zajedno imaju i dvoje djece.

No, njihov brak ipak nije opstao, a Valentina koja slovi kao zavodnica, od početka ove sezone našla se u ljubavnom četverokutu s farmerom Tonijem Patrčevićem, no lijepa i mudra Hercegovka je stvar okrenula u svoju korist. Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj se par drži za ruke te tako potaknula glasine o tome da su oni zajedno. Sada se o tome oglasila i Valentina. Kordić je zagonetno poručila: 

– Iskreno, lakše mi je nositi se sa svim problemima koje mi život servira kada nisam sama, mislim da nam je svima tako. Lakše je u dvoje i kada imaš nekoga da mu prepričaš dan, da ti je potpora, da te razumije i sve teške trenutke prolazi zajedno s tobom, tako da kada bi upoznala jednog takvog muškarca koji bi bio spreman biti uz mene pustila bih ga u svoj život – kazala je za Story. 

Reality zvijezda prije nego je ušla u show otkrila je kakvog muškarca traži:  “Kod muškaraca me najviše privlači kad su iskreni, treba biti dobar prema meni i mojoj djeci, da je vjeran, naravno, i s fizičke strane mi se mora svidjeti”, ističe Valentina o vrlinama koje traži u partneru za RTL, a dodaje i da se konkurencije ne boji. Ako se farmeru dovoljno svidi da je pozove na svoje imanje, neće joj biti problem zasukati rukave i pomoći mu što god bude trebalo, a čak i ono što ne zna, spremna je i voljna naučiti.

Podsjetimo, Kordić je krajem 2022. godine podnijela je zahtjev za razvod od 45-godišnjeg Vatroslava Tijana. Od tada se o njima puno pisalo u medijima, a buran odnos i teške riječi nisu stale. Početkom godine Valentina je istaknula kako je vrlo samostalna bez Tijana i njegove pomoći.

Exit mobile version