Site icon Hrvatska uživo

FOTO: Za Nives Celzijus ljeto nije gotovo, i dalje ne izlazi iz izazovnih bikinija…

FOTO: INSTAGRAM

Nives je podijelila još nekoliko fotografija nastalih na moru na kojima je pozirala u kupaćem kostimu u zavodljivim pozama.

Pjevačica, spisateljica, glumica i influencerica Nives Celzijus na svojem se Instagram profilu često javlja te dijeli fotografije u izazovnom izdanju, a ovoga puta je istaknula kako hvata posljednje zrake sunca. Nives je podijelila još nekoliko fotografija nastalih na moru na kojima je pozirala u kupaćem kostimu u zavodljivim pozama. “Još malo morskih i obećavam, neću više… Bar do kraja tjedna…”, poručila je uz fotke na kojima izlazi iz mora u zlatnom kupaćem. 

FOTO: INSTAGRAM

Nives često otkriva i kamo putuje, a prije nekoliko dana se javila iz Istanbula. Nives je objavila nekoliko fotografije na kojima je pokazala kako uživa na ulicama ove metropole. Za ovu prigodu Nives je izabrala plavo-bijelu kombinaciju. Kaputić i mini suknjica bile su tamne plave boje, a majica i tenisice bile su bijeli s detaljima tamno plave. Uz to je nosila i bijelu torbicu i sunčane naočale. Suknjom je istaknula svoje duge, vitke noge, a u opisu je istaknula: “Pozdrav Istanbulu!” Uz to je stavila i emotikon mace, a na brojnim fotografijama je pozirala uz ove kućne ljubimce te ih mazila. 

FOTO: INSTAGRAM

Celzijus je i prije nekoliko dana objavila fotografiju s ovim ljubimcem. Celzijus se skidala pred kamerom, no onda je u kadar uletio neočekivani gost. Nives je zavodljivo skidala haljinu i ostala u stegnutom korzetu koji je jedva držao njene obline, a onda se pojavio njen kućni ljubimac, tigrasti mačak koji je kameri okrenuo stražnjicu. – Mislim da si vidio micu macu – napisala je Celzijus uz video koji je skupio gomilu lajkova i komentara. 

FOTO: NIVES CELZIJUS / INSTAGRAM

Prije nekoliko dana ova svestrana dama objavila je novi spot za svoju pjesmu ‘Moja pila’. “Nives opet diže Celzijuse!”, “Ovo je najprovokativniji Niveskin spot ikad!”, “Moja pila” je toliko vruća da će me grijati do Nove godine!”, samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja koji su pogledali novi video spot Nives Celzijus “Moja pila” kao i atraktivne fotografije kojima je najavila premijeru na društvenim mrežama. Iako je singl za istoimenu pjesmu Nives objavila već u svibnju ove godine i s njom nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, vrući video uradak koji je izazvao pomutnju predstavila je tek sada jer, kako kaže, zbog brojnih obaveza preko ljeta nije stigla ranije snimiti spot. Po prvi put je režiju prepustila kultnom zadarskom snimatelju i fotografu Luckyju, a ispričala nam je i kako je inspiraciju za scenarij dobila gledajući atraktivne „mokre“ glazbene spotove svjetskih zvijezda.

FOTO: NIVES CELZIJUS / INSTAGRAM
Exit mobile version