Site icon Hrvatska uživo

Danijela Dvornik otkrila je jedan od svojih fetiša: Ali nije bilo tako oduvijek

INSTAGRAM

U novoj objavi na Instagramu pričala je o događajima u posljednje vrijeme, o online šopingu, kilogramima…

Danijela Dvornik s pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli kako izgleda njezin život u Sutivanu na otoku Braču gdje se preselila nakon što je godinama živjela u Zagrebu. Otočki život joj godi i donio je brojne pozitivne promjene u njezin život, ali u novoj objavi priznala je kako je otok ponekad malo ulijeni i kada se zaželi vreve grada onda ode do Splita ili Zagreba. Napisala je i kako je nedavno bila bolesna, a vrijeme dok je ležala u krevetu kratila je i online šopingom. 

– Bolovala sam. Uhvatilo me, malo nos i šmrcanje, malo grlo i sve to zaokruženo kašljem koji me zapravo najviše muči i nervira . A onda kao točka na “i” , mala točkica herpesa onog zločestog zostera čisto da ne bude sve savršeno. Hvala na pitanju, dobro sam!
Ali sam zato sve te dane pregledavala i kupovala on -line , nakon tjedan dana pomnog promatranja svega, od donjeg veša, pa do haljina, cipela, čak i nakita, Cake ( onog silikonskog umetka koji glumi grudnjak ..da,da ) do make – upa, blizu sam odabranih komada. Jer, ići će se u Split, u Zagreb i Beograd, to je plan. A onda želim izgledat i osjećat se poput prave žene, osjetit grad i ljude. Treba mi to. Otok me malo uljeni, usiše u svoju učmalost, priznajem. – napisala je Danijela na početku svoje objave. Dodala je kako joj treba s vremena na vrijeme adrenalin grada, a zbog toga joj treba i šoping.

– Treba mi nešto da me razmrda i, da osjetim adrenalin u žilama i dobijem svoju dozu drugačijeg života. Zato mi treba i taj šoping! Prije par mjeseci sav moj donji veš bijele boje, netom kupljen za ljetnu sezonu izašao je iz mašine ….rozi! Ne mogu vam ni objasniti koliko me to naživciralo. Od tog trenutka ništa nije bilo isto. ( ne pomaže ništa ako mislite da se fluorescentna bijela boja može vratiti natrag… jer ne može, jer je čipka u pitanju. Ne pokušavajte mi dati savjete tipa “kupi pamučne, kupi normalne, operi ih sa ovim ili onim…dogodilo se, jebi ga, nešto crveno je pustilo boju). Ništa se nije moglo spariti! – ispričala je nezgodu s donjim rubljem. Priznala je kako jako voli lijepo donju rublje., prenosi večernji

Exit mobile version