Site icon Hrvatska uživo

Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

FOTO: DNEVNIK.HR

Japanac Tonikaku zaokupio je pažnju žirija i publike svojim neobičnim talentom u showu Supertalent.

Na pozornicu showa Supertalent stao je urnebesni Japanac Tonikaku koji je svojim humorom uspio žiri nasmijati do suza.

”Svi u Japanu znaju za mene. Ovakvu točku ne radi nitko osim mene. Mislim da Hrvati još nisu vidjeli ništa slično ovome i da će im se svidjeti”,  poručio je Tonikaku koji je pred žiri stao u ogrtaču, koji je onda skinuo. 

Na samo sebi svojstven način demonstrirao je Luku Modrića, Baby Lasagnu, kravatu, Nikolu Teslu – sve ih je prikazao na smiješan i zanimljiv način, da bi na kraju izgovorio rečenicu ”ja to nosim”, misleći na donje rublje, jer bi izgledao kao da na sebi ništa nema kad bi stao u određeni položaj. 

”Meni je ovo bilo top top, i ja to nosim”, komentirao je Davor. 

”Razmišljam iz kojeg mojeg nastupa da izvuče ovakvu pozu, voljela bih da me skine, ne, ne, voljela bh da za sljedeći nastup ima i mene u nastupu, voljela bih vidjet kako ja to izgledam kao gola. Ovaj nastup je sve”, objasnila je Maja nakon viđenog. 

”Krajnje smiješna i simpatična budalaština, u cijeloj ovoj priči me zapravo potresla činjenica da su mi kolege rekle da proizvodimo istu količinu decibela”, našalila se Martina, a Japanac je s tri da prošao u daljnje natjecanje. , prenosi showbuzz.hr

Exit mobile version