Site icon Hrvatska uživo

‘Prevarila sam svog supruga, a njemu se to svidjelo i to je poboljšalo naš seksualni život’

FOTO: UNSPLASH

Jedan par otkrio je kako im je nevjera zapravo poboljšala brak i unijela uzbuđenje u njihov seksualni život. Ipak, nije sve tako bajno kako se čini na prvu

Nakon što je saznao za ženinu nevjeru, muž je shvatio da mu se sviđa ideja o njoj s drugim muškarcima. U objavi na Redditu, opisao je kako je ženina afera neočekivano unaprijedila njihov seksualni život.

Ispričao je situaciju koja se desila nedavno, kad je njegova supruga otišla na poslovnu zabavu, a kad se vratila, proveli su ludu noć. No, priča zapravo ima pozadinu. 

Naime, ubrzo nakon toga, počela se udaljavati od njega i naposljetku mu priznala da je imala aferu s kolegom s posla.

– Spomenula mi je da na poslu ima kolegu s kojim flerta. Na toj su se zabavi malo napili i flertali više nego inače. Zabava se održavala u hotelskom baru i završili su u sobi – napisao je.

Iako je žena svoje ponašanje pripisala alkoholu, priznala je da je osjećala kako im u braku nešto nedostaje u seksualnom smislu. Opisala je kako je osjetila iskru kada ju je kolega poljubio, a nakon tog susreta osjećala se toliko uzbuđeno da je inicirala ludu noć s mužem kad se vratila doma.

– Kad mi je rekla, udaljio sam se od nje. Razmišljao sam o njoj s drugim muškarcem i osjećao sam dvije stvari – bio sam jako povrijeđen, ali i nevjerojatno uzbuđen. Nemam pojma zašto, ali ta pomisao me jako uzbuđivala – izjavio je.

Unatoč ovoj novoj fantaziji, muž priznaje da im veza još uvijek ima dosta problema.

– Izdaja koju osjećam je stvarna, ali ne mogu zanemariti činjenicu da mi ideja o njoj s drugim muškarcima postaje sve privlačnija – iskren je.

Dodao je da je njegova supruga ipak poduzela neke promjene te krenula tražiti novi posao. Odlučili su se na bračnu terapiju. Korisnici Reddita podijelili su svoja mišljenja o ovoj situaciji.

– Privlačnost prema tome je u redu, ali uz tvoje znanje i pristanak. To je razlika između etičke nemonogamije i varanja – komentirao je jedan korisnik.

– Uzbuđuje te jer je sve već gotovo, to ti je zapravo kao fantazija – napisao je drugi.

– Ako stvarno želiš istražiti ovu fantaziju, potrebna je iskrenost u vašoj vezi – napomenuo je treći, piše The Sun., prenose 24sata

Exit mobile version