Site icon Hrvatska uživo

Kako se čini Dinamo ima novog trenera ….

foto : screenshot


Iako je prije samo par dana novinarima rekao da ga nitko nije ni zvao, čini se da je sada Nenad Bjelica pred vratima Dinama i uskoro bi ga mogao preuzeti.

Naime, prije Sportske novosti pisale su kako je Dinamo našao novog trenera, a njegovo ime smo trebali saznati najkasnije u ponedjeljak ujutro.

Sandro Perković u nedjelju ujutro je došao na rehabilitacijski trening, i kako su saznale Sportske novosti, igračima priopćio da je klub našao novog trenera.

Po društvenim mrežama, a i u samoj svlačionici Dinama, pojavila informacija da je novi trener Nenad Bjelica, i svi su očekivali veliki povratak na Maksimir, ali je Bjelica Sportskim novostima rekao kako ga iz Dinama nitko nije ni kontaktirao.

Danas obrat

Danas Sportske novosti pišu kako je izgleda ipak sve gotovo i da Nenad Bjelica preuzima Dinamo.

Stavili su uskličnik na kraju prve rečenice i objašnjavaju, dok se to službeno ne potvrdi iz plavog kluba, treba ostaviti minimum mogućnosti da se nešto u u zadnji trenutak preokrene. Prema njihovim izvorima, radi se o promilima, tako da je po svemu povratak Bjelice u Maksimir samo pitanje dana, očekuje se da bi trener koji je s Modrima napravio velike uspjehe, trebao voditi već ogled s Lokomotivom u subotu.

Exit mobile version