Site icon Hrvatska uživo

UŽIVO Hajduk – Gorica 1-1: Durdov zabio za izjednačenje, Livaja propustio veliku šansu…

Hajdukova “desetka” nastavila je sa sjajnom formom i asistencijom za Durdova stigla do već četvrte ove sezone. Ubrzo nakon, Livaja je nakon dubinske lopte Rakitića zamalo zabio iz blizine za preokret na Poljudu. prenose 24sata

21′

Pokušao je Hajduk iz prekida zaprijetiti Gorici, ali na kraju je dosuđen prekršaj domaće momčadi. 

17′

Zaista gledamo uraganski početak utakmice! Tek je 17. minuta, a već se dogodilo svega i svačega; dva gola, zamjena zbog ozljede, dvije prilike Livaje, puno tempa i svega ostalog… Zasad je utakmica izvrsna!

13′

Kakva prilika! Ivan Rakitić fantastičnom je dugom loptom pronašao Marka Livaju koji se u primanju oslobodio čuvara i izbio sam pred Žigera. Pucao je lijevom nogom, ali golman Gorice mu je obranio udarac i odbio loptu u korner. 

11′

GOOL! Sada se Gorica poigravala u svojih šesnaest metara, loptu je pritiskom uzeo Bruno Durdov i dodao do Livaje. Napadač Hajduka vraća mu dodavanje, a mlado Hajdukovo krilo puca snažno i probija mrežu Žigera za brzo poravnanje. Kakva utakmica!

10′

Utakmica je prekinuta na nekoliko minuta zbog ozljede Božidara Radoševića. Golman Gorice morao je izaći iz igre već u ranoj fazi susreta, a nezagrijan ga je zamijenio Karlo Žiger. 

5′

GOOL! Gorica vodi na Poljudu! Veliku je grešku napravilo Filip Uremović u dodavanju prema golmanu Lučiću, loptu je presjekao Marko Kolar i pucao iz jako teške pozicije, a Dominik Prpić nije najbolje reagirao i skenuo je loptu u svoju mrežu. 

2′

Tek što je dvoboj počeo, Marko Livaja našao se u dobroj situaciji na nekoliko metara od gola. Tukao je iskosa, ali preko gola. Napadač Hajduka u odličnoj je formi i najveća prijetnja Gorici večeras. 

1′

Počela je utakmica na Poljudu! Uoči susreta trener Gennaro Gattuso je dočekan ovacijama kad je spiker pročitao njegovo ime. Ako Hajduk pobijedi, postat će lider prvenstva, barem do sutra navečer…

POSTAVE

Hajduk (4-2-3-1):

Lučić – Melnjak, Uremović, Prpić, Diallo – Rakitić, Krovinović – Durdov, Kalik Biuk – Livaja

Gorica (3-4-2-1):

Radošević – Krizmanić, Maloča, Leš – Mikanović, Pajaziti, Pršir, Štiglec – Majstorović, Ndockyt – Kolar

Exit mobile version