Site icon Hrvatska uživo

Ivica je bio i deblji: ‘Odvratan je osjećaj vidjeti 255 kilograma na vagi, ne želim prerano umrijeti’

FOTO: RTL

Ne bojim se smrti, nego da ću prerano umrijeti a da djeca još neće stati na noge, kako se kaže, rekao je Ivica

U današnjoj epizodi ‘Života na vagi’ kandidati su odradili veliki izazov, kada su po bazenu skupljali utege i bučice različitih težina, a najbolji među parovima bili su Davorka i Mateo koji su osvojili saunu, limfnu drenažu i uživanje u jacuzziju!

Edo je komentirao kako su svi kandidati imali sličnu taktiku – prvo pokupiti najteže utege i krenuli su energično, pa čak i Alina koja ne zna plivati!, prenose 24sata

Foto: RTL

– Girju je gotovo nemoguće uhvatiti. Pokušavam i s nogom, želim je dignuti i uloviti – rekla je i nije odustajala.

Mateo je uzimao samo velike kilaže i bio jako brz, ali i NikolinaLarisa i Igor su krenuli žestoko. Kad su pokupili velike utege, bilo je najvažnije biti brz i pokupiti puno malih utega, a Davorkina i Mateova kutija najbrže se punila. No Matea je uhvatio grč i Davorka ga je morala zamijeniti, što mu nije najbolje sjelo.

Foto: RTL

Alina je bila jako ljutita što ne može uhvatiti girju jer ju je bilo strah zaroniti i naposljetku se rasplakala.

– Bilo mi je drago vidjeti da se i dalje trudi i pokušava naći neki novi način i da ne odustaje, što i je smisao. Ako im i želimo nešto prenijeti kroz ovo iskustvo je to da ne odustaju od sebe prije svega – komentirao je Edo Alininu upornost i bodrio je dok nije izvadila uteg.

Marija je tješila Alinu i govorila joj koliko je bila super i da može biti ponosna na sebe, a ne toliko kritična. Na kraju su u bazenu ostala samo četiri kilograma od jedne tone, dakle, u sat vremena skupili su 996 kilograma!

Pobjednički tim sa skupljenih 210 kilograma bili su Davorka i Mateo.

Foto: RTL

Sad je plavi tim došao na red, Antonija i Ivica trebali su doći do pet girji i prenijeti ih na drugu stranu bazena.

– Meni izgleda lagano, mislim, nije teško na prvu, ipak je to voda – rekla je Antonija i odmah zaplivala prema girjama, a i Ivici je bilo lakše u vodi nego vani.

Trenerima su željeli da više plivaju nego hodaju, a Antonija je plivala više od svog partnera.

– Ona ne odustaje – pohvalila ju je Mirna i oboje su izvršili zadatak.

Foto: RTL

Edo je ostao razgovarati s Alinom da bi joj objasnio koliki je napravila podvig.

– Ti nisi plivač, imaš strah od vode i prvi put u životu si danas ronila! I usprkos tome, nebrojeno si puta pokušala ponovno – govorio joj je trener pokušavajući joj objasniti da ne smije biti nezadovoljna.

– Cijeli sam život bila prema sebi gruba i zahtjevna. Rekla bih čak i prezahtjevna – priznala je i odlučila ići korak po korak, nadajući se da će u budućnosti biti nježnija prema sebi.

Foto: RTL

Uslijedio je posljednji trening prije vaganja, bilo je jako vruće, a treneri su pripremili opak trening jer je već prošlo tri tjedna od početka showa. Marija i dalje daje zadnji atom snage na svakom treningu pa kaže:

– Kao da sam druga osoba; osjećam se bolje u duši, bolje u tijelu, bolje u glavi. Imam tu veliku želju da sve napreduje kod mene zato ne želim odustati na vježbanju, dajem sve od sebe.

Mirna još nije zadovoljna koliko se Antonio trudi i ne sviđa joj se što on i dalje želi da ga netko gura – ili Esmir ili ona.

– Uvijek može biti bolje, ali dao sam sve od sebe – rekao je i dodao kako bi sigurno ispao iz showa da nema Esmira. Edo smatra da i Larisu uvijek netko treba malo pogurati, Tomislavu nije išlo danas, a i Igoru je bilo jako teško dok je Nina bila najbolja na treningu.

S 19 godina Mateo je došao u Dubrovnik iz Jablanice, svašta je prošao i sve stekao sam, ali želi još puno toga, no ne može s toliko kilograma.

Foto: RTL

Nikolinu je uhvatio napadaj panike, no brzo se smirila i nastavila s vježbanjem, ali ju je to prilično uplašilo.

– Smatrala sam da nisam emotivna osoba, ali to je očito jače od mene i ne mogu si pomoći – rekla je i otkrila da ovdje često plače, a inače to ne radi. Prisjetila se i bivše šefice koja joj je bila kao druga majka, no nje više nema i jako joj nedostaje.

Posljednji trening prije vaganja Mirna je trenirala s Antonijom, a Edo s Ivicom. Antonija je priznala kako je mislila da neće uspjeti u ‘Životu na vagi’ jer je prije pratila emisiju i da se sad super osjeća.

Edo je komentirao da ima dana kad je Ivica debelo ispod njegovih očekivanja, a on mu je otkrio kako je imao i više od kilograma od onih s kojima je došao u show, čak 255!

– Odvratan je osjećaj vidjeti toliko kilograma na vagi – rekao je Ivica i priznao da je mislio da će mu srce otkazati.

– Ne bojim se smrti, nego da ću prerano umrijeti a da djeca još neće stati na noge, kako se kaže – rekao je.

Foto: RTL

Tijekom vježbanja Antonija se rasplakala i priznala Mirni da je ljuta na sebe jer prije showa nije pokušala trenirati.

– Znam da mogu uspjeti i to sve, ali prije je bilo, radije odustani i gledaj TV, nego radi i u tim sam situacijama najviše ljuta na sebe – otvoreno je rekla i dodala kako je jela iz dosade, navike i ljutnje prema sebi jer smatra da nije bila dovoljno dobra ni roditeljima ni prijateljima.

– Roditelji su uvijek bili tu uz mene, ali nekako su očekivali da se više potrudim za sebe i u nekim stvarima možda nisam ispunila njihova očekivanja – rekla je.

Foto: RTL

Ivica je pričao kako u njegovu životu sve funkcionira i da su ga svi uvijek tetošili te da se jednostavno opustio i prepustio debljanju.

– Definitivno je došlo vrijeme da ja malo zapnem za njih i malo im vratim uslugu – rekao je.

Foto: RTL

Antonija se počela debljati kad je promijenila školu i prijatelje i tada su je počeli vrijeđati, govoreći joj da je debela i glupa pa je i ona sama povjerovala da je tako.

Nina i Igor vjerovali su dasu dobro odradili ovaj ciklus i da će imati dobre rezultate na vagi, a Esmir je objašnjavao Antoniju da mora biti bolji od njega, a potom su odradili još jedan trening. Sutra ih očekuje vaganje i žuta linija.

Exit mobile version