Site icon Hrvatska uživo

Iako ne zna plivati, Alina će zbog izazova uskočiti u bazen

FOTO: RTL

Danas kandidate ‘Života na vagi‘ čeka veliki izazov i hodajući prema trenerima, ugledali su girje i bučice razbacane po dnu bazena. “Oni misle da idu na kupanje“, šalio se Edo dok je Mirna komentirala kako sigurno već sad znaju da nisu baš toliko milostivi tako da se Edo ispravio i dodao da će to ipak biti kupanje sa zadacima.

– Škicam u bazen, gledam malo te bučice, girje i djeluje zanimljivo – komentirala je Larisa, a potom su treneri objasnili zadatak., prenose 24sata

Foto: RTL

– Na različitim lokacijama raspoređeni su utezi različitih težina i dimenzija. Ukupno teže jednu tonu, a cilj svakog para je unutar 60 minuta skupiti što više utega u svoju kutiju. Uteg, i to jedan po jedan, smije skupljati samo jedna osoba iz tima. Druga osoba je na obali i čeka utege koje mu partner donosi te ih stavlja u kutiju. Dubina bazena po cijeloj dužini je 1,40 metara, a u bilo kojem trenutku partneri se mogu zamijeniti – objasnio je Edo, a Mirna nastavila:

Foto: RTL

– Utezi su gradirani – na početku se nalaze oni manje kilaže, a što idu dalje – utezi su veće kilaže. Dakle, teške girje nalaze se pred kraj bazena. Na vama je da odlučite, želite li prvo skupljati teže ili nešto što se nalazi bliže vama.

– Odmah osmijeh na lice i Davorki govorim – ovo je naše! – optimističan je Mateo koji je želio vrijednu nagradu: saunu, limfnu drenažu i uživanje u jacuzziju! Larisa se jako veseli što će malo plivati, no nisu svi kandidati bili oduševljeni izazovom.

– Ne znam plivati. Ne znam kako ću to uspjeti. Čim sam čula da bazen ima dubinu od gotovo metar i pol, a Marija isto ima toliko, odmah sam shvatila da ću taj udarac preuzeti na sebe – rekla je Alina, a potom su se svi počeli dogovarati o taktikama.

– Naša je taktika da Igor krene prvi i onda kad se umori, zamijenit ćemo se, a one najlakše na početku ostavljamo za kraj i punom brzinom ih iznosimo – rekla je Nina, a i ostali su slično razmišljali., prenose 24sata

Exit mobile version