Site icon Hrvatska uživo

Kekin donijela Plenkovićevu fotografiju, on poručio: “Pa vi ste stalkerica”

FOTO: SCREENSHOT

Nakon dvomjesečne ljetne stanke, Hrvatski sabor u srijedu počinje redovno jesensko zasjedanje i to na novoj lokaciji vojnog učilišta „Franjo Tuđman” na zagrebačkom Črnomercu na kojoj bi, zbog obnove svoje dotrajale i potresom oštećene zgrade, trebao provesti iduće tri godine.

Jesensko zasjedanje, koje prema Ustavu traje do sredine prosinca, otvara se aktualnim prijepodnevom u kojemu će pitanja premijeru i članovima Vlade postaviti 40 zastupnika. Prvi je to učinio Veljko Kajtazi (Klub nacionalnih manjina), a posljednji će biti HDZ-ov Goran Ivanović.

Kekin donijela Plenkovićevu fotografiju, on poručio: “Pa Vi ste stalkerica”

Ivana Kekin (Možemo) postavila je pitanje premijeru Plenkoviću o privatnom i javnom u zdravstvu. “Kako vam se nije sram hvaliti fotografijom iz privatne klinike? Čime se točno hvalite?”

“Pa vi ste stalkerica, nosate moje slike okolo po Saboru, to još nisam primijetio. Nakon što je Maras nestao i trčao za mnom, ovo je prvi takav signal u Sabor. Smeta vam što smo otišli u posjet – a na poziv jednoj klinici?”, odgovorio joj je Plenković., prenosi N1

Exit mobile version