Site icon Hrvatska uživo

Pupovac optužio Bulja za politički nemoral: “Znamo što je njegov cilj…”

FOTO: SCREENSHOT/RTL

Zastupnici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga održali su konferenciju zanovinare s temom: “Što mi hoćemo, a što drugi hoće s nama u hrvatskom političkom životu.”

Pupovac je komentirao potez sinjskog gradonačelnika Mire Bulja koji je zabranio održavanje izložbe “Susret na Tromeđi” Inije Herenčić koja se trebala održati početkom rujna u Galeriji Sikirica u Sinju, a koju je sufinanciralo Srpsko narodno vijeće.

“Mi znamo što je cilj gradonačelnika Sinja, a to je da stigmatizirajući i zabranjujući SNV-u održi sebe i svoju stranku u političkom životu i da preuzme one stranke koja je do jučer činila, a danas, budući da je u vlasti, to više ne može činiti kao što je do jučer činila. I to je politički nemoral.

Junačiti se na onom tko je slabiji od tebe, sprječavati da ono malo Srba koji žive u Sinju može zajedno sa svojim sugrađanima, dijeliti baštinu Srba u Hrvatskoj je ne samo protuustavno i protuzakonito, nego i kukavički. Ponovit ću, kukavički”, poručio je Pupovac., prenosi N1

POGLEDAJTE I NAŠ NAJNOVIJI PODCAST !

Exit mobile version