Site icon Hrvatska uživo

Vesna: Voljela bih pronaći srodnu dušu u ‘Ljubav je na selu’, ali ne mislim se boriti

foto: rtl

Vesne Vuković gledatelji se sjećaju iz 16. sezone. Ljubavno pismo pisala je farmeru Miji Bošnjaku, a kad s njim nije uspjelo, iznenadila je Ivana Detkovića na njegovoj farmi

Proteklog tjedna počela je 17. sezona RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’ pod voditeljskom palicom Anite Martinović. Usamljene, ali dobro raspoložene dame večeras će konačno upoznati farmere kojima su pisale. Osim kandidatkinja kojima je ovo prvo iskustvo pred kamerama, pojavile su se osebujne ‘povratnice’ bez kojih show ne bi bio ono što jest! To su dance zvijezda Nikita Ivošević (54), Vesna Vuković (52), Brankica Kobasić (60), Ilona Kondić (27)…

Vesne Vuković gledatelji se sjećaju iz 16. sezone. Ljubavno pismo pisala je farmeru Miji Bošnjaku, a kad s njim nije uspjelo, iznenadila je Ivana Detkovića na njegovoj farmi. , pišu 24sata

Foto: RTL

– Meni je ovo treća sezona, a vraćam se u nadi da možda pronađem tu svoju ljubav, a ako ne, Bože moj, život ide dalje! Ljubav je to što me vraća svaki put da probam opet, svi mi imamo ta neka očekivanja da možda nađeš nekoga, svoju srodnu dušu. Vidjet ćemo kako će taj moj farmer reagirati kad dođem tamo kod njega – govori nam Varaždinka.

Farmer kojemu je pisala osvojio ju je karakterom.

– Kad sam vidjela njegov profil, nekako mi se svidio kao osoba, pa sam evo tim putem mu odlučila napisati pismo i upoznati ga malo bolje – otkriva.

Boriti se za muškarca, nije u njezinu stilu.

– Nikad se u životu nisam borila za muškarca niti trčala za njime. Ti vidi moje kvalitete, pa ćeš valjda procijeniti kakva sam, a ja ću procijeniti kakav si ti. Ne bojim se konkurencije. Odmah kažem u startu što želim i kako želim – ističe.

Vesna se u showu pokazala vrlo direktnom i odlučnom u zavođenju, ali kad je riječ o taktikama, ističe, idealan recept ne postoji.

– Pa nemam nikakvu taktiku… Vidim ako mi se ta osoba svidjela i ako neki mig postoji, onda eto tako malo idem pa pokušam da vidim što će se dogoditi. S Mijom su se u prošloj sezoni desile i neke pusice, ali to je sve bilo da neke druge napravim možda malo ljubomornima, neka im bude krivo što nisu one uspjele – smije se.

Foto: RTL

Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece.

– Bivši suprug je preminuo prošle godine, imao je zloćudnu bolest… Iako mi je bio bivši, ostali smo i dalje u kontaktu i zbog djece, prijateljski. Iz tog braka imam troje djece, dvije kćeri i sina na koje sam ponosna. U svakom braku ima i lijepih trenutaka i manje lijepih – kaže Vesna.

Temelj svake dobre veze i braka su, tvrdi, povjerenje i iskrenost.

– Bez toga ne može ništa funkcionirati. Ja sam uvijek iskrena, istina da me moja iskrenost i koštala u životu, ali ja ću i dalje biti takva. Ne volim laži, da mi se priča nešto što nikad neće biti, da mi se obećava nešto, nemoj to raditi ako ne misliš tako – zaključuje.

Foto: RTL

Exit mobile version