Site icon Hrvatska uživo

Nakon što je oženio sina, udaje se i kći Aljoše Asanovića: Sreću je pronašla s poduzetnikom, a već je objavila i fotke s djevojačke zabave!

FOTO: INSTAGRAM

Na Instagram profilu Anamarije Asanović osvanule su fotografije s njezine djevojačke večeri, a čini se da se modna dizajnerica super zabavila s prijateljicama.

Anamarija Asanović, inače kći našeg bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića na Instagramu je podijelila fotografije sa svoje djevojačke večeri i tako otkrila da će nakon svog brata i ona ubrzo stati pred oltar.

Pozirala je s prijateljicama na Visu, a sudeći po prizorima koje možete pogledati u našoj galeriji, ekipa se super zabavila. 

FOTO: INSTAGRAM

Zadarski ugostiteljIvan Karačić Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

”Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru”, dodala je.

FOTO: INSTAGRAM

”Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme”, rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Podsjetimo, Anamarija je prije njega bila u dugogodišnjoj vezi s partnerom Marinom Siriščevićem s kojim ima i kćerkicu Zorku. Par se poznavao još od srednjoškolskih klupa, nekoliko su puta prekidali i mirili se, no uoči drugog rođendana kćerkice 2018. okončali su svoju vezu te je jedriličar iselio iz stana koji je dijelio s modnom dizajnericom.

FOTO: INSTAGRAM
Exit mobile version