Site icon Hrvatska uživo

Rocker koji ima dijete s ljubavnicom, a imao je odnos i s vlasnicom jedne stranice za odrasle, navodno ‘Prijateljski’

PHOTO: Youtube/Screenshot

Dave Grohl priznao je izvanbračnu aferu nakon koje je dobio dijete, a svjetski mediji sada iznose informacije o njegovom navodnom odnosu sa ženom koja je imala stranicu za odrasle

Svjetska estradna scena bruji o preljubu frontmena Foo Fightersa. Nakon što je Dave Grohl (54) objavio na svojim društvenim mrežama da je nedavno postao otac izvanbračnog djeteta, svjetski mediji došli su do novih informacija koje bi mogle slutiti na aferu.

Kako piše Daily Mail, rocker je imao neobično blisko prijateljstvo s osnivačicom stranice za odrasle (koja je kasnije ugašena), Annaliese Neilsen. Izvori kažu da ju je posjećivao u losanđeleškoj četvrti Highland Park u kojoj je dijelila kuću te da joj je čak plaćao račune.

Njezin bivši cimer, Tyler Ammons, jednom prilikom je rekao da je zatekao Annaliese u bliskom kontaktu s Daveom.

 Bilo je jako čudno. Bili su vrlo bliski na kauču. Očito sam znao tko je on kad sam ušao – rekao je prije nekoliko godina Tyler.

Predstavnici glazbenika nisu odgovorili novinarima na navode, ali je Annaliese demantirala da je imala išta više od prijateljstva s njim.

Foto: x/screenshoot

– To je osoba s kojom sam imala kratko prijateljstvo preko prijatelja od prijatelja – poručila je.

Odbacila je i glasine da je ona majka Grohlovog najmlađeg djeteta.

– Nemam ništa za reći osim da je to apsolutno netočno – kratko je izjavila.

People piše da je Dave, prije nego što je javno objavio da je dobio izvanbračno dijete, angažirao odvjetnika za razvod.

Dave i njegova supruga Jordy u braku su od 2003., a zajedno imaju tri kćeri – Violet Maye (18), Harper Willow (15) i Opheliju Saint (10)., piše 24sata.

Exit mobile version