Site icon Hrvatska uživo

Vučić radniku kojem poslodavac nije isplatio plaće poručio: ‘Nisi me zvao na janje ni na prase što sam ga doveo‘

FOTO: SCREENSHOT

U susjednoj Srbiji svi su još jednom mogli promatrati krajnje neodmjeren istup svog predsjednika – Aleksandra Vučića. Za pomoć su mu se obratili radnici koji su se pronašli u jako teškoj situaciji. 

Nakon što je turska kompanija “Kayra Textile” zatvorila svoje postrojenje u Malom Zvorniku (na zapadu Srbije) desetinama svojih radnika nije isplatila nekoliko plaća.

– Moja supruga i ja smo radili u Kayra Textileu. Ni ja ni ona nismo uopće isplaćeni, kao ni ostalih četrdesetak radnika. Možete li nam vi što pomoći mi smo svugdje tražili pomoć – obratio se očajni građanin predsjedniku Vučiću.

Umjesto empatije ili savjeta oštećeni i osiromašeni građanin je dobio samo zajedljivi komentar

– Samo pare da dođu je l‘ da? A što, kad sam doveo investitora jesi mi donio dio od plaće, kad ti isplati plaću onda tebi, kad ti ne isplati onda Vučić kriv. A dvije tri godine je lijepo isplaćivao, i nisi me zvao ni na janje ni na prase što sam ga doveo, sad ispao problem s tri plaće, Vučiću isplati – glasio je komentar Aleksandra Vučića.

U komentarima na društvenim mrežama srpski građani su izrazili svoje zgražanje na kratki razgovor radnika u srpskoj provinciji s predsjednikom Republike, od kojih izdvajamo samo neke:

“Da ima naroda, a nema, nakon ovog izrečenog, linčovali bi ga na licu mjesta. Još kaže, a gdje je meni dio. Bahat, arogantan, nezajažljiv!”

“Kako ga nije sramota da se ovako smije mučnim ljudima koji su zaradili te plaće, u lice im se smije za investitore koje je on doveo pa izvarali narod, gdje su garancije države?”

“Što će nam neprijatelj pored ovakvog predsjednika”, prenosi slobodna

Exit mobile version