Site icon Hrvatska uživo

Ecija Ojdanić u minijaturnom bikiniju pokazala savršeno isklesanu figuru…

FOTO: INSTAGRAM

Ecija Ojdanić oduševila je pratitelje svojom pojavom u kupaćem kostimu, a prizore u bikiniju podijelila je na svom Instagram profilu.

Dok su mnoga poznata lica s domaće scene spakirala kofere, zvijezda “Kumova” Ecija Ojdanić još uživa na obali.

Na svom Instagram profilu pohvalila se fotografijom u plićaku, gdje je ujedno i istaknula istrenirano tijelo u kupaćem kostimu.

“Nakon 19 godina majčinstva, dočekala sam i ovakav prvi dan škole”, napisala je u opisu objave., prenosi showbuzz.hr

Već je poznato da je 50-godišnja Ecija vrlo posvećena zdravom načinu života, a u svoju sportsku rutinu uvela je tjelesne aktivnosti pa se tako često na društvenim mrežama pohvali i s istrčanim kilometrima. 

Ecija se aktivno počela baviti trčanjem prije 9 godina, nakon što je odlučila prestati pušiti.

“‘Uopće nisam voljela trčati i nisam razumjela ljude koji trče. To mi je izgledalo potpuno besmisleno sve dok nisam prestala pušiti. Trčala sam od straha da se ne udebljam. Mučila sam se s tim, ali to je kao nešto što s obzirom na prirodu mog posla možeš obavljati svugdje, i na putovanjima. Staviš tenisice u torbu i trčiš. Onda mi se dogodila ta jedna vrsta preokreta i shvatila sam da je trčanje jedna vrsta meditacije gdje uđeš u jednu predivnu mentalno-fizičku zonu kojom je to postala moja ovisnost, moj ispušni ventil, natjecanje sa samom sobom. Ta vježba izdržljivosti toliko mi je pomogla na svim razinama. Kažu da je trčanje ovisnost, čak je i dokazana ovisnost”, ispričala je u IN magazinu.

FOTO: INSTAGRAM
Exit mobile version