Site icon Hrvatska uživo

Novi selfie Severine u badiću raspametio pratitelje, dok se ona hvali nakitom, oni ga nisu ni primijetili: ”Seve manipulator!”

Severina objavila novu fotografiju u badiću, ali svi su umjesto naušnice koju je istaknula gledali u nešto drugo.

Pjevačica Severina objavila je svoj selfie na društvenim mrežama, a u opisu je skrenula pozornost na naušnicu koju je nosila.

”DjevojkaSBisernomNaušnicom.jpg”, napisala je.

No, jasno je da nitko nije gledao u naušnicu jer je nosila badić koji je istaknuo njene bujne grudi.

”Svi mi koji nismo primijetili naušnicu…”, napisao je jedan pratitelj, a drugi mu je odgovorio: ”O kojoj naušnici ti pričaš?”. ”Severina manipulator”, dodao je još jedan korisnik.

FOTO: INSTAGRAM

”Ljubavi, ni biseri nisu k’o ti”, ”Najbolja zauvijek”, ”Sunce lijepo”, hvalili su je ostali.

A na svojoj Instagram priči Severina je podijelila i nešto vrlo zanimljivo. Naime, objavila je fotografiju legendarnog španjolskog golmana Ikera Casillasa koji ju je oduševio natpisom na svojoj šilterici.

“Seve”, pisalo je na šilterici s kojom je bivši nogometaš pozirao u bazenu. Kapa nema veze s hrvatskom Seve, već se, čini se, radi o golferskoj opremi iz kolekcije posvećene legendarnom španjolskom golferu imena Seve Ballesteros. Ipak, Severini se ovo svidjelo pa je to podijelila s pratiteljima. 

PHOTO: Instagram

Podsjetimo, Severina je nedavno bila tema medija nakon što je na granici Srbije zadržana i ispitivana o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Brojni su joj pružili podršku, ali su se ipak našli i oni koji su je kritizirali., piše showbuzz.hr

Exit mobile version