Site icon Hrvatska uživo

Gledatelji hvale Moniku, a Vicu i dalje kritiziraju: ‘Potrudila se, a Vinko tako puca na pobjedu…’

PHOTO: RTL

Gledateljima su se Monikina jela svidjela. Smatraju da se potrudila te da je jedina dosad pripremila drugačiju, neobičnu večeru

Monika Ložnjak Fabijanović ugostila je MarijuGordanu, Matu i Vinka u svom domu u mjestu Škrip blizu Supetra. Za svoju večeru osvojila je 31 bod i trenutačno se nalazi na posljednjem mjestu. Marija i Gordana Moniki su joj dale 9 bodova, Mate 8, a Vice niskih 5 bodova jer, kako kaže, većina jela nije bila dobra.

Ipak, gledateljima su se Monikina jela svidjela. Smatraju da se potrudila te da je jedina dosad pripremila drugačiju, neobičnu večeru.

Foto: RTL

– Monika je jedina kuhala neobična jela, svaka joj čast, ostale ne treba komentirati, sami su se iskomentirali – pišu na društvenim mrežama te dodaju:

– Stvarno se potrudila. Al Vice je gladan pobjede.

Foto: RTL

Ističu da je zaslužila puno veće ocijene od ekipe.

– Monika bravo. Zaslužila si više. Vice puca na pobjedu i zato je dao nisku ocjenu. Mislila sam da će biti dobar tjedan, ali su me razočarali – stoji u komentaru.

Foto: RTL

– Ocjene nisu bile adekvatne za Moniku, zaslužila je puno veće – pišu dalje.

– Nepošteno – zaključuju.

Inače, slastičarka Monika pripremila je artičoke punjene smjesom češnjaka, peršina, s krušnim mrvicama i mentom. Pripremala je i focacciu od kiselog tijesta s divljim prirodnim kvascem, to jest, starterom, koji se sporije razvija. Starter je ujedno sastojak koji se po prvi puta u ‘Večeri za 5’ našao na popisu sastojaka i gosti su priznali kako ne znaju što je to.

Na jelovniku se našla i janjetina premazana senfom, začinskim biljem i pistacijom. Uz to je poslužila pire od krumpira i celera te umak od crvenog vina. I za kraj je sve zasladila Schwarzwald torta., piše 24sata.

Foto: RTL

Exit mobile version