Site icon Hrvatska uživo

Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

PHOTO: Instagram

Sin naše košarkaške legende Tonija Kukoča, Marin Kukoč, izrekao je sudbonosno ”da”, pogledajte prizore s vjenčanja.

Sin našeg bivšeg košarkaša Tonija Kukoča ušao je u novo razdoblje svog života.

Marin Kukoč oženio je svoju dugogodišnju djevojku Marcellu, a mladenka je prizore s američkog vjenčanja koje se održalo u Chicagu podijelila na svom Instagram profilu.

“Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sve sezone ovog života koje imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvijek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi”, poručila mu je te objavila niz fotki s uzvanicima, među kojima je bio i košarkaš.

Photo: Instagram

Mladence je vjenčao matičar, goste je zabavljao DJ, a slavlje je održano u sali za razna događanja Sarabande koja je uređena u hladnim tonovima i s vrlo neobičnim stropom.

Podsjetimo, Toni je u travnju prošle godine na društvenim mrežama otkrio da se njegov sin zaručio te je Marcelli tada poželio dobrodošlicu u obitelj.

Marin je prvo dijete Tonija i Renate Kukoč. Još u djetinjstvu odlučio je krenuti očevim stopama, ali je nakon niza ozljeda morao odustati od velikog sna. Završio je studij na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania, a danas živi i radi u Chicagu.

Photo: Instagram

Kukočeva kći Stela ranije se bavila odbojkom, a danas je trenerica odbojke. Završila je studij na Miami Universityju, a trenutno je na magisteriju na Roosevelt Universityju. Iako su djeca poznatog oca, njih dvoje se rijetko pojavljuju u medijima i nemaju otvorene profile na društvenim mrežama.

Košarkaš je svoju suprugu upoznao dok je još bio u srednjoj školi, a on se 1993. godine odselio u Highland Parku pored Chicaga kako bi igrao za legendarne Bullse., piše Showbuzz.hr

Exit mobile version