Site icon Hrvatska uživo

MORH objavio upozorenje: Očekuje se pojačana buka, pružite nam podršku

FOTO: MORH

Ministarstvo obrane upozorilo je građane na redovite letačke aktivnosti lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, koje će se održavati od 2. i 3. rujna od 17 do 19 sati te od 21 do 23. U tom razdoblju očekuje se pojačana buka.

U sklopu planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila HRZ-a provodit će u ponedjeljak 2. rujna i utorak 3. rujna redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati pojačana buka, izvijestili su iz MORH-a.

Pojačana buka se očekuje u od 17 do 19 sati te od 21 do 23 sata tijekom provedbe planiranih letačkih aktivnosti, iznad područja Slavonije, Banovine i Like.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova u skladu s regulativom i pravilima koja reguliraju uporabu zračnog prostora u Republici Hrvatskoj, istaknuli su.

Zbog navedenih aktivnosti, Ministarstvo obrane i Oružane snage RH građane mole za podršku pilotima tijekom njihove obuke, kao i za strpljenje i razumijevanje zbog pojačane buke., prenosi dnevnik.hr

Exit mobile version