Site icon Hrvatska uživo

Mirta Šurjak se skinula u kupaći, ali intrigantan ‘detalj‘ iza nje ukrao je svu pažnju; riječ je o bivšem hajdukovcu

Mirta Šurjak Instagram Screenshot/

Kakva objava. Naša poznata novinarma Mirta Šurjak skinula se u kupaći i zaronila u bazen. Veliko plavetnilo oko nje, ona u kupaćem, ali nitko ne gleda u nju, već u nevjerojatni detalj iza njezinih leđa.

– U Dalmaciji sve je na Hajduka, čak i bazen.U naših Lemešića, tete Dragice, doajenke Hrvatskog radija i barba Marina, Hajdukovog veterana, Hajduk zaista živi vječno – napisala je Mirta.

O kome se radi i koji je detalj? Prvo, evo tko su Martino i Dragica Lemešić.

Riječ je o nekadašnjem standardnom prvotimcu s kojim je Hajduk 1971., nakon 16 sušnih godina, osvojio titulu prvaka bivše države. Marino i supruga Dragica (poznata novinarka Radio Splita), već su nekoliko godina u mirovini, pa ipak najmanje – miruju. U Milni se bave turizmom, pa u Split dolaze rijetko, najčešće samo jednom tjedno.

Kao roditelji Marino i Dragica Lemešić jednom su se priključili sinu Leu na putu oko svijeta, na jedrilici “Dora”. Na prelasku preko Atlantika jedrilicom, uključili su se u regatu, na kojoj su i pobijedili. Odabir da idu kraćom, sjevernijom rutom, bio je jedina “nelagoda” na, inače, ugodnom putu oko svijeta i tada su se uvjerili da kraće ujedno zna biti i – opasnije.

O Marinu Lemešiću opširnije možete pročitati u našem intervjuu objavljenome prije tri godine.

A da se vratimo na detalj. Uglavnom, Mirta je skočila, a u bazenu, od pločica, mozaik – Hajdukov grb. Spektakularno. Bravo barba Marino i teta Dragica., prenosi slobodna

Exit mobile version